Black Friday

Vanuit onze thuishaven van Jeddah, een bruisende stad die geschiedenis en moderniteit combineert, vaart u gedurende 7 dagen op de warme wateren van de Rode Zee.

7 gekke dagen, niet één meer… om uw cruise in Saoedie-Arabië en de Rode Zee aan boord van de MSC Bellissima te boeken, voor alle gemaakte boekingen van 23 tot 30 november is uw heen-en-terug vlucht aan slechts €99 p.p.*.

Cruise vanaf €758 p.p.* in een binnenkajuit inclusief volpension (exclusief dranken), visum, hotel servicekosten, gevarieerd activiteitenprogramma, animatie aan boord en veel meer.

 
Bovendien is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol om uw gemoedsrust te garanderen.

Daarenboven is de reisverzekering COVID-19 ook vereist voor dekking vóór, tijdens en na de cruise. Ons MSC COVID-19 beschermingsplan kan tijdens het boekingsproces worden geboekt voor slechts € 29 p.p. Zuigelingen van 0 tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Tot slot kunt u met ons "Boek met een gerust hart" programma uw cruise op een flexibele manier wijzigen tot 21 dagen voor vertrek, als onderdeel van een pakket "Fly & Cruise".

Vaccinatie verplicht en PCR test 72u voor het vertrek – alle details hier.

Beperkte plaatsen, er zal niet genoeg zijn voor iedereen!

Geen tijd te verliezen, de aanbieding geldt enkel tot dinsdag 30 november

VOORWAARDEN :

Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, eist MSC Cruises van alle gasten een verzekeringspolis die alle risico's dekt in verband met de COVID-19, met inbegrip van annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuw MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten. De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".


Inbegrepen in de totaalprijs: de cruise volgens het geplande reisschema, logies volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord, havenbelastingen en -heffingen en hotelservicekosten.

Niet inbegrepen in de totaalprijs: dranken, facultatieve excursies tijdens de tussenstops, facultatieve verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.

Kan niet gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting. 
Zie voor alle reserveringsvoorwaarden de Algemene Verkoopvoorwaarden.