SPECIALE FAMILIE AANBIEDING - 2E KAJUIT GRATIS

Geniet van meer comfort met 1 gratis kajuit

Geniet deze zomer van een heerlijke, leuke en veilige vakantie in de Middellandse Zee of Noord-Europa en krijg het comfort van 2 kajuiten voor de prijs van één, voor u en uw gezin.


Om van dit aanbod gebruik te maken, kunt u contact opnemen met ons call center op 02 401 89 30 of met uw reisagent.
Boek vóór 15 september onze speciale gezinsaanbieding: wanneer u een kajuit boekt van een categorie* voor 4 of 5 personen, waaronder 2 of 3 volwassenen en 2 of 3 kinderen/tieners tot 17 jaar, krijgt u een extra kajuit van dezelfde categorie gratis.

 

Mis de kans niet om te genieten van een MSC cruise voor gezinnen met kinderen en ontspan aan boord van een van onze bekroonde familiecruiseschepen, zoals MSC Grandiosa, MSC Seaside, MSC Orchestra, MSC Splendida, MSC Magnifica (Middellandse Zee) of MSC Seaview (Noord-Europa).


Neem nu contact op met ons call center op 02 401 89 30 of met uw reisagent!
U kunt deze promotie alleen boeken via ons call center of via uw reisagent.


Heeft u een voucher voor een toekomstige cruise?
Gebruik het voor een zomercruise met MSC en ontvang extra boordkrediet. Om uw cruise te boeken, neem contact op met ons call center op 02 401 89 30 of met uw reisagent.

 

Tijdens uw cruise-ervaring zijn uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit, zodat u uw liefde voor cruisen en de zee met een gerust hart kunt blijven delen**.


Voor uw cruise kunt u ook ons Covid-19 beschermingsplan*** toevoegen voor slechts €25 per persoon per cruise, zodat u met een gerust hart van uw cruise kunt genieten. Baby's van 0 tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.


Bovendien kunt u met ons "Boek met een gerust hart"-programma uw cruise flexibel wijzigen tot 15 dagen voor vertrek voor een cruise alleen (en 21 dagen voor een "Fly & Cruise"-pakket).

 

Deze promotie is verlopen. Klik hier om onze huidige aanbiedingen te bekijken.

VOORWAARDEN:

*uitgezonderd in de Yacht Club

 

* Voor cruises in de komende maanden zullen we in eerste instantie alleen gasten verwelkomen uit de 26 Europese Schengen-landen (Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en Zwitserland), evenals Bulgarije, Roemenië, Cyprus en Kroatië.
Om dezelfde hoge normen van gezondheid en veiligheid zowel aan wal als aan boord te garanderen, kunnen gasten die van boord willen gaan dit enkel doen door deel te nemen aan een van onze MSC excursies. Om een veilige en plezierige cruise te garanderen, past MSC Cruises zijn boekingsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen getroffen voor een nog veiliger ervaring aan boord.

 

** Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, eist MSC Cruises van alle gasten een verzekeringspolis die alle risico's dekt in verband met de COVID-19, met inbegrip van annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuw MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.


VOORWAARDEN GELDIG VOOR ZOMER 2021 CRUISES :
Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot het vertrek van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid voor de Zomer 2021 Seizoen cruises, alleen. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord en belastingen en havengelden.
De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Cumuleerbaar met MSC Voyagers Club korting, niet cumuleerbaar met andere promoties.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.