MSC CRUISES VERWELKOMT U IN EEN SAFE BUBBLE CRUISE

MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantiemogelijkheid voor u en zij die uw dierbaar zijn.


Inschepen op een MSC cruiseschip is net zoiets als binnenkomen in een veilige bubbel dankzij

WIWE HEBBEN DE ACTIVITEITEN IN ALLE VEILIGHEID HERVAT

Bij MSC Cruises willen wij u de beste cruise-ervaring bieden, vanaf het moment dat u uw vakantie aan het plannen bent tot aan het moment dat u weer thuis bent.

Wij doen er alles aan om u gemoedsrust te geven door een veilige en flexibele vakantie-ervaring te bieden.

Reserveer nu of beheer uw boeking met maximale flexibiliteit en ontdek meer over onze uitgebreide gezondheid- en veiligheidsprotocolen.


CRUISE MET ONS
 
 

•  COVID19 SCREENING & GEZONDHEIDSMONITORING VOOR IEDEREEN VOOR EN TIJDENS DE CRUISE Zowel de gasten als de bemanningsleden worden vóór het aan boord gaan onderworpen aan een antigeentest en andere controles. Een extra COVID-19 test voor alle gasten tijdens de cruise naast de dagelijkse contactloze temperatuurcontrole. Bemanningsleden ondergaan elke 7 dagen een COVID-19 test. De gezondheid van onze gasten wordt regelmatig gecontroleerd (inclusief dagelijkse temperatuurcontroles en één extra COVID-19 test tijdens de cruise) en onze schepen beschikken over een volledig uitgerust medisch centrum met een verhoogd aantal hoogopgeleide medewerkers. 


• ONTDEK ONZE VEILIGE EXCURSIES: De excursies aan de wal worden op een "beschermde" manier uitgevoerd volgens onze eigen strikte protocollen, wat betekent dat de gasten niet in contact komen met mensen die niet ook aan onze gezondheids- en veiligheidscontroles zijn onderworpen.

 

•  SOCIAAL AFSTAND NEMENOm een goede sociale afstand te garanderen, bedraagt de capaciteit van het schip niet meer dan 70%. Het gebruik van mondmaskers is verplicht in openbare ruimtes (met uitzondering van restaurants, bars en wanneer men op het zonnedek zit).


• VOORTDURENDE REINIGING & ONTSMETTING: Alle gebieden van onze schepen worden meerdere malen per dag gereinigd met een ontsmettingsmiddel van ziekenhuiskwaliteit. Er zijn tevens voldoende handdesinfectiemiddelen op het hele schip beschikbaar. 

• VOLLEDIG OPGELEID PERSONEEL: Uitgebreide training over het nieuwe verbeterde protocol en het gebruik van beschermingsmiddelen.

•  CRUISE MET EEN GERUST HART: Onze boekingsflexibiliteit laat u toe om uw vertrekdatum gratis te wijzigen tot 15 dagen voor uw cruise.
 Flexibel Boekingsprogramma

Ons Flexibele Boekingsprogramma zorgt ervoor dat u de vrijheid heeft om uw reisplannen vlak voor vertrek te wijzigen. Boek nu met deze speciale voorwaarden of beheer uw bestaande boeking.

Ontdek meer

Flexibel Boekingsprogramma

Gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Uw gezondheid en veiligheid zullen altijd onze topprioriteit zijn. Naast de al strenge aandacht voor hygiëne aan boord van onze schepen, neemt MSC Cruises extra maatregelen om onze gasten en bemanning te beschermen, zodat u met vertrouwen kunt cruisen op uw volgende vakantie bij ons.

Ontdek meer

Gezondheids- en veiligheidsmaatregelen