ontmoet onze expert group

Het verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocol is ontwikkeld met externe en internationale universiteitsprofessoren en artsen op het gebied van epidemiologie en virologie naast onze eigen medische afdeling van MSC Cruises.

We hebben een blue-ribbon COVID Expert Group opgericht op het gebied van geneeskunde, volksgezondheid, en/of aanverwante wetenschappelijke disciplines, en we werken met hen samen om onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen met betrekking tot COVID-19 te informeren en te herzien om ervoor te zorgen dat de genomen maatregelen geschikt, effectief en geïnformeerd zijn door de beste beschikbare wetenschap en gezondheidspraktijken.

 

De leden van de Blue Ribbon Covid Expert Group zijn:

 

· Dr. R. Redfield. een Amerikaanse viroloog en klinisch medicus op het gebied van infectieziekten, die voorheen directeur was van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) van 2018 tot 2021.

· Dr. Ian Norton.
specialist in spoedeisende hulp, momenteel directeur van Respond Global, voormalig hoofd van het programma voor medische noodteams van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

· Prof. Christakis Hadjichristodoulou.
hoogleraar hygiëne en epidemiologie aan de faculteit geneeskunde en vice-voorzitter, school voor gezondheidswetenschappen, universiteit van Thessalië, Griekenland.

· Prof. Stephan Harbarth.
ziekenhuisepidemioloog, specialist infectieziekten en hoofd van het Antimicrobial Stewardship-programma van de universitaire ziekenhuizen van Genève (HUG) en de faculteit Geneeskunde.

· Prof. Camillo Ricordi.
Professor biomedische techniek, Universiteit van Miami School of Medicine.

· Dr. Jesus Arroyo.
Specialist Interne Geneeskunde, Universitaire Ziekenhuizen Genève, privé-praktijk, Genève, adviseur Medische Zaken, Trafigura Energy.