HALLOWEENPRET VOOR DE HELE FAMILIE

Oktober 2022

 

 

Gasten die dit jaar tussen 10 oktober en 4 november aan boord van onze schepen zijn, kunnen rekenen op extra sensatie met onze activiteiten met Halloween-thema, die zeker opwindend, angstaanjagend en verrukkelijk zijn!

 

Doe mee aan de Halloween Family Game Show, waarbij teams in vier categorieën strijden om de allerbeste en engste clan, of test de creativiteit van uw familie door foto's en reels te filmen voor onze Instagram-pagina. Onthoud: hoe enger, hoe beter!

 

Zijn uw kinderen dapper genoeg om het MSC Scary House binnen te gaan en de dreigende monsters van dichtbij mee te maken? (Spoiler alert: het zijn echt onze fantastische jeugdmedewerkers, dus uw geliefden zijn in veilige handen!). U kunt de jongere generatie ook hun schrijfvaardigheid laten testen en een aflevering voor onze speciale Halloween-webserie schrijven.

 

De Addams familie staat bekend om hun enge uiterlijk en vreemde gewoontes, maar we weten zeker dat ze mietjes zijn in vergelijking met wat onze gasten kunnen bedenken als het gaat om angstaanjagende make-up en kostuums. Er zijn prijzen te winnen voor de griezeligste, meest angstaanjagende outfits, dus laat u fantasie de vrije loop en houd uw niet in.

 

Ook voor onze tienergasten is er van alles te doen, zoals gemaskerde Halloween-feestjes en een eigen verkleedwedstrijd. En natuurlijk is er een speciale Halloween Doremix-familiedisco met passende griezelige muziek om alle spoken, heksen en zelfs pompoenen op de dansvloer te krijgen.

 

Matteo Mancini, Senior Manager Youth Entertainment, legt uit waarom Halloween met MSC niet te missen is: "In oktober 2022 verwachten we 26.000 kinderen en tieners op onze schepen. We hebben met veel plezier een reeks onverwachte vormen van entertainment bedacht waarvan we denken dat gezinnen er versteld van zullen staan. Er is alles en nog veel meer wat onze jonge gasten zich kunnen wensen. Bij MSC Cruises is het onze missie om hen niet alleen tevreden te stellen, maar hen ook voortdurend te verrassen."

 

We hopen dat u bij ons komt voor alle gebruikelijke MSC-traktaties en natuurlijk een heleboel Halloweentrucs!