Boek een Fly & Cruise pakket inclusief directe vluchten van Düsseldorf naar Genua!

Laat uw vakantie ontspannen beginnen met een directe vlucht vanaf Düsseldorf naar Genua. Met deze rechtstreekse verbinding en transfer vanaf de luchthaven naar de haven v.v. kunt u nog sneller genieten van alle faciliteiten aan boord van de MSC Fantasia of MSC Poesia tijdens een Westelijke Middellandse Zee cruise.
 
Ontdek de diverse vertrekken vanaf 1 mei tot en met 9 oktober 2016. Euro Wings vliegt wekelijks op zondag vanaf Düsseldorf naar Genua, zodat u op een ontspannen en comfortabele manier aan uw vakantie kunt beginnen.
VLUCHTSCHEMA o.v.b:   
 
Düsseldorf - Genua: EW 6650 09.55 uur - 11.40 uur 
Genua - Düsseldorf: EW 6651 12.15 uur - 13.55 uur  
 
Een Fly & Cruise pakket inclusief vluchten uitgevoerd door Euro Wings bestaat uit:  
 
 
vlucht icon
Vluchten - Directe vlucht vanaf Düsseldorf naar Genua v.v. met Euro Wings.
bagage
Bagage - Inclusief 20 kg ruimbagage

transfers2


Transfers - Comfortabele transfers van en naar de haven van in- en ontscheping (Genua).


icon2


Helpdesk - Een speciale telefonische helpdesk staat voor u klaar om uw gesprekken aan te nemen en op elk moment uw vragen te beantwoorden binnen drie uur voor uw vlucht.


bagagerec
Bagagerecovery- en vertragingsservice - Wanneer in ongelukkige gevallen er een afhandelingsfout ontstaat bij uw bagage van de luchtvaartmaatschappij, biedt MSC Cruises volledige assistentie. Indien uw vlucht vertraagd is op de heenreis zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat u naar het schip in de volgende haven wordt gebracht.
 
   Barcelonanieuwoverview   

MSC POESIA

Boek een 8-daagse Fly & Cruise pakket met vertrek vanuit Genua
naar Messina, La Valletta, Barcelona en Palma de Mallorca.
8-daagse Fly & Cruise pakket vanaf € 919 p.p.
Lees meer

Napelsoverview

MSC FANTASIA

Boek een 8-daagse Fly & Cruise pakket met vertrek vanuit Genua
naar Palma de Mallorca, Barcelona, Corsica, Napels en La Spezia.
8-daagse Fly & Cruise pakket vanaf € 1109 p.p.
Lees meer

 
 
Maak uw cruise compleet met het all-inclusive Allegrissimo drankpakket (volwassene € 26 p.p.p.d. kind € 12 p.p.p.d).

Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

 
 *Getoonde prijs is de vanafprijs Bella Binnenhut in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting.
 
Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Armonia, MSC Sinfonia en MSC Opera kennen de categorie 'Buitenhut met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Preziosa, MSC Splendida en MSC Fantasia zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar