SPECIALE AANBIEDING: 
3 THEMATISCHE EETERVARINGEN INBEGREPEN

BOEK EEN CRUISE OP DE MSC MERAVIGLIA EN GENIET VAN 3 EETERVARINGEN

Boek een kajuit in Fantastica beleving aan boord van de elegante MSC Meraviglia* en geniet van een speciale aanbieding waarbij 3 thematische eetervaringen inbegrepen zijn om uw ervaring op zee nog onvergetelijker te maken !

Met deze aanbieding geniet u van 3 thematische eetervaringen in onze specialiteitenrestaurants. Zo kunt u naast het genieten van het fantastisch zicht dat u 's morgens kan bewonderen bij het opstaan, ook nog eens genieten van 3 thematische eetervaringen.

Eerst en vooral, het Italiaans restaurant Eataly die dagelijks kwalitatieve producten aanbied afkomstig van een duurzame landbouw. Vervolgens smaakt u Aziatische gerechten bij de Kaito Sushi Bar waar verschillende verse en typische producten uit Japan worden aangeboden zoals sushis, sashimis, tempura en nog meer. Uiteindelijk is er de Butcher’s Cut, een restaurant met een Amerikaanse sfeer waar u kan kiezen voor het beste stuk vlees. Heerlijk !
Vergeet niet dat deze aanbieding enkel geldig is in een balkonkajuit met Fantastica beleving ! 

* Aanbieding exclusief geldig in kajuit met Fantastica beleving, aan boord van de MSC Meraviglia voor elke gemaakte reservatie vóór 30 november 2016 voor vertrekken tussen 30 juni en 17 december 2017