Algemene informatie

Algemene informatie

Algemene informatie

Of u nu alleen benieuwd bent of al een cruise bij ons geboekt heeft en meer over ons te weten wil komen: hier vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Bij MSC Cruises willen we er graag alles aan doen om uw vakantie zo ontspannen mogelijk te maken; vanaf het moment dat u reserveert tot aan het moment waarop u ontscheept. 
Bij MSC Cruises is de reis de bestemming.
Algemene informatie

Algemene vervoersvoorwaarden

Algemene transportwaarden

In deze Algemene transportvoorwaarden worden de bepalingen uiteengezet die de relatie, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden tussen de passagier en de Vervoerder bepalen en zijn BINDEND VOOR DE PARTIJEN. De passagier is een passagecontract aangegaan met een organisator en deze voorwaarden werden opgenomen in de overeenkomst van de passagier met de organisator. Deze algemene transportvoorwaarden zijn ook van toepassing wanneer het schip als drijvend hotel wordt gebruikt ongeacht het feit of er een passagecontract is en ongeacht het feit of er een overtocht is of niet.

Gelieve de transportvoorwaarden die uw rechten, verantwoordelijkheden en beperkingen om vorderingen in te dienen tegen de Vervoerder, bedienden en/of vertegenwoordigers beschrijven, aandachtig te lezen. De aansprakelijkheid van de Vervoerder is beperkt zoals vermeld in clausules 22 en 23.
Algemene transportwaarden

Nuttige informatie

Veiligheid aan boord

Veiligheid aan boord

Een cruise is niet alleen een van de meest luxe en ontspannende manieren om de wereld te ontdekken, het is ook nog eens een van de veiligste manieren. Dat komt doordat elk cruiseschip gebouwd, uitgerust en geëxploiteerd wordt onder de strikte eisen die gesteld worden door het internationale maritieme verdrag dat ook bekend staat onder de naam Safety Life at Sea (SOLAS) Convention.
Veiligheid aan boord

Verzekeringen

Verzekeringen

U besteedt veel aandacht aan het plannen van uw cruise, want een goede voorbereiding is het halve werk. Als er dan onverhoopt voor of tijdens de reis iets mis gaat, wilt u goed en professioneel geholpen worden. Met de reis- en/of annuleringsverzekering van Europ Assistance laat u niets aan het toeval over.
Verzekeringen