Azië

Oude Chinese tempels en wolkenkrabbers: Shanghai en Hong Kong
Ontdek de mooiste eilanden en landelijke gebieden van Japan 
Een opwindend en glamoureus land: de Republiek Korea

Vind cruises naar Azië

Cruises naar Azië

De charme van het Verre Oosten
De charme van het Verre Oosten

Met een MSC cruise was het Verre Oosten nog nooit zo dichtbij. Van de discrete elegantie van Japan tot het ijverige China, via de technologische vooruitstrevende Republiek Korea; Het Azië dat u voorgeschoteld krijgt door MSC Cruises is een reis langs oude culturen, een ontdekking van hun kunst, geschiedenis en tradities, maar ook de vitaliteit die ze vandaag uitstralen. 
 
In de Republiek Korea verovert Busan de harten van bezoekers met zijn witte stranden en verlichte wolkenkrabbers. Er valt veel moois te bewonderen in Japan: de spectaculaire oude tempels van Fushiki-Toyama en Maizuru, de trotse Samoerai-dorpen van Kanazawa, het groene Kagoshima-park met zijn typische meren en ingenieus aangelegde tuinen of het oude houten kasteel van Kochi.
 
 
De metropolen Shanghai en Hongkong in China zijn een goed startpunt om dit enorme land te leren kennen. Shanghai, ook bekend als "het Parijs van het Oosten", is een zeer modieuze stad, terwijl Hongkong zijn bezoekers inpakt met zijn adembenemende skyline langs de Oost-Chinese Zee, een van de mooiste zeeën ter wereld.

Havens in Azië