Busan cruises

Kimchi, het nationale gerecht

De grote Gukje-markt

De spiritualiteit van de Beomeosa-tempel

Vind Azië Cruises

Busan

Een veelkleurige stad

Op Seoul na is Busan de meest bevolkte stad in Zuid-Korea. Op een MSC cruise ontdekt u de interessantste bezienswaardigheden van deze stad met 3,5 miljoen inwoners die uitkijkt over de Straat van Korea; een economisch, cultureel en leerrijk referentiepunt voor het hele land. 

De stad biedt tal van ontspanningsmogelijkheden. Een authentieke dineerervaring is een must. Probeer zeker eens kimchi, een pikant gerecht op basis van gefermenteerde sla. Wie houdt van shoppen, moet beslist een kijkje nemen in de Shinsegae Centum City Department Store, het grootste winkelcomplex ter wereld, en de Gukje-markt, een van de grootste in Korea: elke straat staat er vol met kraampjes, waar u tal van lokale artisanale producten vindt.


Wij bieden een excursie aan naar Gamcheon, een kalm en rustig dorpje met smalle straatjes en kleurrijke huizen, de thuisbasis van tal van Koreaanse kunstenaars.


Er zijn meer dan 35 000 specimens van vissen, reptielen, amfibieën en algen in het Busan Aquarium, dat u op een excursie kunt bezoeken. Het complex, gelegen aan het strand van Haeundae, is een geavanceerd centrum voor zeeleven waar u in contact komt met schattige zeehonden of door een ondergrondse tunnel met angstaanjagende haaien kunt wandelen.


In de tempel van Beomeosa kunt u een emotionele duik nemen in de spirituele wereld van het Boeddhisme, die bekend staat als een van de nationale schatten van Zuid-Korea. Dit gebedshuis uit de 14de eeuw ligt verborgen in het woud rond de berg Geumjeongsan, ten noorden van Busan.

MUST SEES IN Busan

ONTDEK ONZE EXCURSIES in Busan

  De Republiek Korea

  Zuid-Korea Waar de hibiscus thuis is
  Zuid-Korea Waar de hibiscus thuis is

  Technologie en ambacht. Innovatie en traditie. Zuid-Korea is een land om van te houden, met wolkenkrabbers die de hemel uitdagen en rijke begroeiing op slechts een steenworp van de stad.
   

  Een MSC cruise neemt u mee naar het zuiden van deze dynamische natie, die de helft van het gelijknamige schiereiland bestrijkt, op de kustlijn die uitkijkt op Japan.
  De Koreanen hebben altijd een glimlach klaar en hebben een scherp aanvoelen van de toekomst. In de tweede helft van de twintigste eeuw zijn ze koploper geworden in tal van technologische sectoren, van wagens tot televisietoestellen. Daarnaast hebben zij ook een geschiedenis die teruggaat tot de oudheid, en de eerste menselijke nederzettingen in Korea dateren van de oude steentijd. Megalithische sites, Boeddhistische tempels en elegante en indrukwekkende middeleeuwse paleizen herinneren bezoekers aan het roemrijke verleden van Korea. Taekwondo is de nationale sport en de gevechtsport die Korea in de hele wereld als ambassadeur vertegenwoordigt. 's Lands culinaire tradities zijn tot op vandaag nog eerder onbekend in het buitenland: rijst, groenten en vlees zijn de belangrijkste ingrediënten van de Koreaanse keuken. Een zeer populair gerecht is kimchi, op basis van gefermenteerde groenten.
   
  Op een MSC cruise zal dit charmante land uw hart veroveren. Op een bezoek aan Busan, de tweede grootste stad van Zuid-Korea na de hoofdstad Seoul, komt u alles te weten over haar grote historische bezienswaardigheden, zoals de Beomeosa-tempel in de wouden rond de berg Geumjeongsan, maar u kunt er ook uw kooplust botvieren in de Shinsegae Centum City Department Store, het grootste winkelcomplex ter wereld.