Caraïben en de Franse Antillen

Een droom voor elke toerist
De mysterieuze Mexicaanse Costa Maya
Een wereld van koloniale dorpen, rum en piratenbaaien

Vind Caribische en Franse Antillen Cruises

Caribbean en Franse Antillen cruises

Een droomlocatie
Een droomlocatie

Een droomlocatie 


Het Caribisch gebied is altijd een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld geweest. Een droom voor elke toerist die wenst te ontspannen in een prachtige omgeving met lange stroken van witte zandstranden, palmbomen, exotisch fruit, het koraalrif gevuld met veelkleurige tropische vissen en een turquoise zee.

Het is moeilijk, misschien wel onmogelijk, om niet onder indruk te zijn van de schatten die worden aangeboden door deze eilanden. Van Barbados tot Jamaica, van St. Lucia tot de Bahama's en van Guadeloupe tot Trinidad en Tobago. Sta uzelf toe om weg te dromen bij het geluid van de kabbelende golven en ga heerlijk winkelen en geniet van het nachtleven in het hippe Miami of het mysterieuze Mexicaanse Costa Maya. Dit alles ondergedompeld in een sfeer waar de tijd lijkt stil te staan en de reiziger meeneemt naar een oude wereld van koloniale dorpen, rumplantages en piratenbaaien.

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Ocean Cay, een uniek eiland

Ontdek onze nieuwe en exclusieve bestemming in de Bahama’s: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
Op dit authentieke Caraïbische Marine Reserve kunt u ongekende, nieuwe ervaringen opdoen, u verbonden voelen met de natuur, de warmte van de Bahamaanse mentaliteit voelen en u helemaal overgeven aan de natuurvriendelijke omgeving.
Op Ocean Cay kunt u genieten van een ontspannende massage in een hut ofwel een ‘cabana’, de schoonheid van de zee ontdekken en de omgeving verkennen met specifieke excursies.
Ocean Cay, een uniek eiland

Haven in de Caraïben en de Franse Antillen