Ocean Cay MSC Marine Reserve

Een exclusief resort
MSC Marine Reserve
Restaurants en tiki-bars

Zoek Caribbean, Cuba & Franse Antillen Cruises

Ocean Cay MSC Marine Reserve

Ocean Cay, Een uniek eiland

Een cruise naar de Caribbean met een MSC cruiseschip neemt u mee naar de mooiste stranden ter wereld.
De Bimini-eilanden behoren tot de Bahama's en liggen in hetzelfde deel van de Atlantische Oceaan dat ook de stranden van Malibu en Miami zo mooi maakt. 

MSC Cruises heeft de Bahama's geholpen bij het creëren van een milieu-paradijs, waar gasten op één van de meest afgelegen plekken ter wereld en in harmonie met de natuur op vakantie kunnen gaan: Ocean Cay MSC Marine Reserve


Er zijn meer dan zes prachtige stranden, een grote, rustige lagune, het harmonieuze lijnenspel van de typische huizen op de Bahama's, en nog veel meer. De kroonjuwelen van Ocean Cay zijn de watersportactiviteiten, die geschikt zijn voor volwassenen en kinderen. Daarnaast is een deel van het eiland gewijd aan gezinnen. 


Het gebied is goed uitgerust en ligt op korte afstand van de aanmeerplaats van het cruiseschip. De meer romantische cruise-gangers kunnen op het noordelijke strand inspiratie opdoen voor hun bruiloft of bij zonsondergang een strandwandeling maken. 


Excursies van MSC Cruises omvatten onder meer een onderwaterverkenning van het MSC Marine Reserve en haar verbazingwekkende onderwaterleven. Tijdens uw Caribbean cruise heeft u ook de mogelijkheid om zelfstandig te snorkelen en te zwemmen in de wateren van Ocean Cay. Ook de tiki-bars en de restaurantjes met zeezicht zijn attracties op dit unieke eiland.  


Op een tweede eiland, dat is verbonden met het hoofdeiland, vindt u de Ocean Cay Yacht Club en Spa, waar de handen van professionele masseurs zorgen voor ontspanning, in ruimtes die worden afgeschermd door dichte begroeiing. 

Must sees in Ocean Cay MSC Marine Reserve

Ontdek onze excursies

  Bahama’s

  Muziek en eilanden
  Muziek en eilanden

  Wanneer u met uw cruise aankomt op de Bahama's - zevenhonderd eilanden verspreid over 3800 vierkante kilometer kristalheldere tropische zeeën in het noorden van het Caribisch gebied - ontdekt u stranden en interessante wandelpaden in het achterland, gedeeltelijk ongerept, evenals andere sportmogelijkheden.

  Voor degenen die houden van het strand en met kinderen reizen is Taino Beach in het Lucaya-gebied, met een kleine speeltuin, de ideale locatie. Als u op zoek bent naar de meest afgelegen stranden van de hele eilandengroep, is een niet te missen excursie een bezoek aan Blue Lagoon Island: mooie, kristalheldere, turquoise wateren en een verborgen lagune.

  Een vakantie op de Bahama's is geen echte vakantie zonder een excursie naar de historische burchten en monumenten van Nassau; Fort Montague, het oudste eiland van New Providence; Fort Charlotte, wiens kanonnen alleen losse flodders heeft geschoten en Fort Fincastle, waarvan de vorm lijkt op een schip. Muziek is de andere grote passie van de inwoners van de Bahama's: het is de soundtrack van het leven op deze Caribische eilandengroep.

  Muziek wordt veelal live gespeeld in restaurants, casino's en zelfs in strandbars. Van de meest traditionele steel drum-bands, tot rake ‘n’ scrape - een muziekstijl vergelijkbaar met reggae. Het wordt met een apart instrument, de zaag, bespeeld. Andere muziekstijlen zijn calypso, soca en junkanoo.