Isla de la Juventud

Punta Francés 

Marine Natural reserve 

Snorkelling

Vind Caribbean, Cuba en Franse Antillen Cruises

Isla de la Juventud

Een droomeiland

Veel plekken die u bezoekt tijdens uw vakantie in de tropen met een MSC cruise naar het Caribisch gebied, Cuba en de Franse Antillen zullen u zeker bijblijven. 

Van al deze plekken had Isla de la Juventud kunnen dienen als inspiratie voor het perfecte verlaten strand voor duizenden verschillende avonturen uit de verbeelding van schrijvers zoals Stevenson en Barrie


Punta Frances dankt zijn naam aan de oorsprong van de Franse Pirates François Leclerc of Jean Latrobe, dat in de 17e eeuw onderdak kreeg op dit grondgebied.
 
Het staat ook bekend als Isla de Pinos (eiland van dennen) en het grootste deel van het grondgebied Isle of Youth is gewijd aan natuurbescherming. Parque Nacional Marino de Punta Frances dat langs de zuidkust van het eiland loopt, beschermt de Cubaanse zeesoorten al meer dan 30 jaar; verbazingwekkende dieren in het wild zijn er te zien - Amerikaanse krokodillen, hagedissen, zeekoeien, vlinders - en een droog tropisch woud met de grootste papegaai bevolking van Cuba. Tijdens deze stop in deze prachtige en ongerepte bestemming zullen alle excursies van MSC Cruises worden uitgevoerd volgens de regels van het natuurreservaat, gericht om het milieu te beschermen.
 
Eenmaal uitgestapt van uw cruiseschip neemt een MSC Cruises excursie u mee naar de zuivere wateren van het National Sea Parkvoor spannende snorkelactiviteiten. De attracties van Punta Frances bevat ook drie bars aan zee elk vernoemd naar een andere beroemde piraat. Ontdek ook het Lago Azul, een klein meer met turquoise wateren.
 
Er is meer dan 3 km strand gesplitst door een zanderig gedeelte in twee brede bochten van poederachtige kust omgeringd door het weelderige groen van een bosrijk met palmbomen, struikgewas en aan de andere zijde door de schitterende turquoise Caribische Zee. De rust van deze wereld maakt het allemaal uitzonderlijk.

Must see places in Isla de la Juventud

Ontdek onze excursies

  Cuba

  Luchtigheid, zon en geschiedenis
  Articles[0].Title  

  Varen met MSC Cruises naar het Caribisch gebied neemt u - naast andere juwelen van de regio - mee op ontdekkingsreis naar Cuba; een op-en-top vermakelijke bestemming.


  Van de vele Caribische eilanden die kunnen worden bezocht met MSC Cruises is Cuba een historische en artistieke schat om te bewonderen - vanuit zee of vanop het land. Dit prachtige eiland bevindt zich tussen de Caribische Zee, de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan. Het wordt gestreeld door de passaatwinden en heeft een tropisch klimaat met vochtige zomers en droge winters.
  Bij de fantastische natuurlijke inhammen bevinden zich de belangrijkste steden: Havana, Cienfuegos en Santiago de Cuba. Cuba doet denken aan de witte stranden van Varadero en Cayo Largo, kristalhelder water en weelderige vegetatie van alle tinten groen, evenals gebouwen met felle kleuren, muziek, eten en een cultuur die het Spaanse kolonialisme met de tradities van Afrikaanse slaven combineert.

  Degenen die naar Cuba komen, kunnen onmogelijk niet gecharmeerd raken van dit land. Het is niet verrassend dat Christopher Columbus ooit riep “Het mooiste land dat het menselijk oog ooit heeft gezien!” toen hij hier aankwam. En wat dacht u van de Nobelprijswinnaar Ernest Hemingway? Hij was zo gefascineerd door het eiland dat hij besloot om hier naartoe te verhuizen en de volgende twintig jaar in zijn Finca Vigia (uitkijkpost) te verblijven.