Great Stirrup Cay

Luie middagen op het strand
Leuke en interessante ervaringen
Verfrissende drankjes en Caribische ritmes

Zoek en Boek Caribbean en Franse Antillen Cruises

Great Stirrup Cay

Neem een duik en een cocktail

Voor velen is een cruise naar Great Stirrup Cay in Berry Islands een perfecte vakantie naar een typisch Caribisch onbewoond eiland, het type waaraan u denkt bij de klassieke vraag “Wat neem ik mee naar een onbewoond eiland?” Het enige verschil is dat gedurende uw dag in Great Stirrup Cay, als u eenmaal van uw MSC cruiseschip bent gestapt, u niet alleen kunt luieren in de zon op de comfortabele ligstoelen of gewoon op het heerlijke witte zand, maar ook kunt deelnemen aan de vele strand- en wateractiviteiten in en bij de heldere wateren die het eiland omringen: snorkelen, duiken, vissen, kajakken en het leuke paddle boarding (peddelen op zee, surfend met een lange peddel terwijl u staat op een surfboard, SUP).

Aan wal vindt u een bar met ervaren personeel, waar u kunt kiezen uit verfrissende drankjes en uiteenlopende cocktails. Er is ook een barbecuegedeelte, een tafeltennistafel en klassieke en strandvolleybalbanen. U vindt er ook een winkelgedeelte en kinderruimtes, evenals stranden met beperkte toegang op uw Caribische cruisevakantie in de Bahama's. Zelfs lopen langs palmbomen en de gewassen van Great Stirrup Cay is een leuke en interessante activiteit.

U kunt ook een nog actieve vuurtoren uit 1863 bezoeken of andere locaties zoeken voor leuke, spontane uitstapjes, want daar zijn er genoeg van in Great Stirrup Cay. Er zijn bijvoorbeeld overblijfselen te vinden van het defensiesysteem van de Verenigde Staten uit de Tweede Wereldoorlog, dat de oostelijke kust van het eiland beschermde. Onder deze structuren, langs de zuidoostkust, zijn er twee kabelhuisjes, nu gedeeltelijk verborgen door planten, waarbij twee kabels langs de oceaanbodem zijn gelegd als onderdeel van een systeem van onderwaterdefensie.

Must sees in Great Stirrup Cay

Ontdek onze excursies

  Bahama’s

  Muziek en eilanden
  Muziek en eilanden

  Wanneer u met uw cruise aankomt op de Bahama's - zevenhonderd eilanden verspreid over 3800 vierkante kilometer kristalheldere tropische zeeën in het noorden van het Caribisch gebied - ontdekt u stranden en interessante wandelpaden in het achterland, gedeeltelijk ongerept, evenals andere sportmogelijkheden. Voor degenen die houden van het strand en met kinderen reizen is Taino Beach in het Lucaya-gebied, met een kleine speeltuin, de ideale locatie. Als u op zoek bent naar de meest afgelegen stranden van de hele eilandengroep, is een niet te missen excursie een bezoek aan Blue Lagoon Island: mooie, kristalheldere, turquoise wateren en een verborgen lagune.

  Een vakantie op de Bahama's is geen echte vakantie zonder een excursie naar de historische burchten en monumenten van Nassau; Fort Montague, het oudste eiland van New Providence; Fort Charlotte, wiens kanonnen alleen losse flodders heeft geschoten en Fort Fincastle, waarvan de vorm lijkt op een schip. Muziek is de andere grote passie van de inwoners van de Bahama's: het is de soundtrack van het leven op deze Caribische eilandengroep.

  Muziek wordt veelal live gespeeld in restaurants, casino's en zelfs in strandbars. Van de meest traditionele steel drum-bands, tot rake ‘n’ scrape - een muziekstijl vergelijkbaar met reggae. Het wordt met een apart instrument, de zaag, bespeeld. Andere muziekstijlen zijn calypso, soca en junkanoo.