Ocho Ríos

Een prachtige droomlocatie
Konoko Gardens & Museum
De watervallen van Dunn River

Vind Caribische en Franse Antillen Cruises

Ocho Ríos

De stad van de acht rivieren

Ochos Ríos betekent acht rivieren in het Spaans en het zijn juist de rivieren en de kristallijnen zee die de voornaamste kenmerken zijn: kenmerken die de bezoekers aan Jamaica die zich willen onderdompelen in de weelderige vegetatie van deze prachtige droomlocaties niet zullen teleurstellen.


Zoals een luchtspiegeling lijken de witte gebouwen van Ochos Ríos uit het niets te verschijnen uit de weelderige vegetatie die de kust bedekt. Op Main Street kunt u winkelen en uw dag doorbrengen op vaste grond. Tijdens uw MSC Caribische cruise raden wij u echter aan om de vele buitenactiviteiten aangeboden op de rivieren uit te proberen, zoals kajakken en tubing. Tijdens een MSC excursie kunt u de Konoko Gardens and Museum bewonderen: een explosie van tropische flora en fauna met verschillende geuren die uit de sinusvormige bloemen en kleurrijke papegaaien op elke hoek afkomstig zijn.  Een andere niet te missen bezienswaardigheid zijn de watervallen langs de rivier de Dunn: bijna 200 meter van treden waar water over stroomt, dat vervolgens 60 meter naar beneden direct in de zee valt. Om maximaal van dit spektakel te genieten, kunnen deze watervallen beklommen worden via trappen aan weerszijden. Het strand eronder met zijn zuivere witte zand is net zo mooi. De zee van Ochos Ríos biedt u ook de mogelijkheid om oog in oog te staan met een erg populair zeedier: de dolfijn.

Een excursie neemt u mee naar Turtle Beach, verborgen tussen amandel- en palmbomen. Als u naar de blauwe horizon kijkt, zult u Dolphin Cove zien waar de dolfijnen graag hun tijd doorbrengen. Niet te missen voor avonturiers is een safari in een 4x4-Jeep: een opwindende tocht in een erg wilde en ongerepte omgeving.  

Must sees in Ocho Rios

Ontdek onze excursies

  Jamaica

  Prachtige landschappen
  Prachtige landschappen

  Hoewel Jamaica terecht bekendstaat om haar stranden en muziek, heeft het land veel meer te bieden. Er is zeker genoeg aan wit zand, turquoise Caribische zee en wuivende palmbomen, maar er zijn ook spectaculaire bergen en rivieren, tuimelende watervallen en met cactussen bezaaide savannevlakten.
   
  Het eiland is meer dan een resort. Het beschikt over levendige dorpen en steden zoals het uitbundige Kingston, dat de muziek van Bob Marley heeft geïnspireerd en talloze andere reggae-supersterren van eigen bodem.
  Jamaica is een land met een eigen zwier; trots op haar geschiedenis, sportsucces en muzikale erfgoed. Maar het is ook een land met een last op de schouders.

  Als de geboorteplaats van het “all-inclusive”-hotel, is Jamaica zeer geschikt voor reizigers die rechtstreeks vanuit hun cruiseschepen naar het strand willen. Maar om het land tijdens uw cruise naar Jamaica beter te leren kennen, moet u eropuit gaan.

  Het zal ongetwijfeld de moeite waard zijn, aangezien dit een eiland is dat gevuld is met prachtige bezienswaardigheden en rijk is aan muzikaal en cultureel erfgoed. Als u van reggae houdt, is dit voor u een droombestemming.