MSC World Cruise 2019

MSC World Cruise 2019 
Het avontuur is geëindigd!

Op 5 januari 2019 vertrok de eerste MSC World Cruise vanaf Genua voor een ongelofelijke reis van 119 dagen. 

De vaarroute was verdeeld in 3 gedeeltes. Als eerste is de MSC Magnifica de Atlantische overgestoken om de Caribbean rond te varen, het Panamakanaal over te steken en Midden Amerika te ontdekken op weg naar San Francisco. In het tweede gedeelte hebben gasten Hawaii bezocht voordat zij Oceanië ontdekten. 

Daarna is het schip aangemeerd in Tahiti, Bora of Sydney en Melbourne. Tijdens het laatste gedeelte van de reis is de Indische Oceaan ontdekt door het bezoeken van Singapore, Maleisië, Thailand en Sri Lanka voor dat zij twee dagen heeft doorgebracht in de magische Malediven. Hierna volgden Oman, de Emiraten en Jordanië, voordat het schip terugkeerde naar de Middellandse Zee via het Suezkanaal. 
Als aanvulling op de uitstekende gastvrijheid aan boord, bevatte het cruisetarief waardevolle extra’s zoals 15 excursies en drankjes tijdens de maaltijden. 

Er was speciaal materiaal beschikbaar zoals een reisdagboek, een magazine en video’s over de bestemmingen. De reis rond de wereld is gepubliceerd op social media door verschillende bekende reisbloggers die deelnamen aan een ‘influencers relay race’. En om de gasten te verzekeren van een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis, hadden 9 internationaal bekende chefs een speciaal menu ontworpen. 

Het entertainmentprogramma aan boord was aangevuld met spellen en quizzen die gerelateerd waren aan de bezochte bestemmingen, van taal- en cultuurlessen tot dansen met professionele artiesten van over de hele wereld. 

Alles bij elkaar optelt was het een ervaring die u eens in uw leven meegemaakt zou moeten hebben. Een reis rond de wereld met als doel prachtige herinneringen te maken.  BOEK UW WERELDCRUISE 2020 BOEK UW WERELDCRUISE 2021

 
 
 
WORLD-CRUISE-2019_TAB

INFLUENCERS ESTAFETTE

.

.

MSC World Cruise 2019: De negende stap

Muscat – Genua met Vitor Liberato

Vitor Liberato was de negende en laatste racer van de #MSCWorldCruise. Onze cruise rond de wereld is afgelopen en de #MSCMagnifica, van het oude Muscat, via Petra, Heraklion, Taormina en Rome is nu teruggekeerd naar huis, in Genua.

World Cruise Relay Race video

De eerste estafette rond de wereld gaat

De eerste #MSCWorldCruise vaart uit en vanaf 5 januari zullen we ervan genieten samen met 9 speciale gasten op #MSCMagnifica.

Bekijk de video op YouTube en volg ons op Instagram.

INFLUENCER PROFIELEN
Award[0].Title

BENN TK

Benn ging van een meubelmaker naar videast in nachtclubs om zijn passie te beleven: de wereld rondreizen en video's maken. Bekijk zijn avontuur.
Award[1].Title

KARA AND NATE

Kara en Nate zijn man en vrouw en full-time reis YouTubers. Hun missie: vóór 2020 100 landen bezoeken. Ze staan al op 83. Niet slecht! Bekijk hun avontuur.
Award[2].Title

IZHAN GO

Izhan is een Spaanse vlogger die is begonnen met een gaming video's voor zijn YouTube-kanaal en vandaag deelt hij zijn reis- en fotografietips met zijn trouwe volgers. Herbeleef de derde stap met Izhan Go.
Award[3].Title

LIFE TO GO

Daniel en Jessica zijn professionele fulltime reisbloggers, reisvloggers, fotografen en makers van content. Ze zijn geboren in Duitsland, maar als permanente wereldreizigers thuis over de hele wereld! Herbeleef de vijfde stap met Anil B.
Award[4].Title

ANIL B

Anil is een van de meest invloedrijke Youtubers in Zwitserland. Hij begon zijn carrière met videogames en richt zich nu op reisvideo's en Urbex of stedelijke verkenning. Herbeleef de vierde stap met Life to Go.
Award[5].Title

HUMAN SAFARI

Nicolò Balini is fotograaf en filmmaker. Met Human Safari maakte hij een project om zijn avonturen te delen met liefhebbers van reizen, koken en fotografie. Herbeleef de zesde stap met Human Safari
Award[6].Title

NICK & ANGELA MILLER

De Zuid-Afrikaanse ondernemer Nick maakt video's op YouTube over het leven en het bedrijfsleven. Zijn vrouw Angela, zijn baby Jesse en hij reizen voor de tweede keer met MSC. Herbeleef de zevende stap met de Miller Family.
Award[7].Title

AYUMU YAMASHITA

Ayumu is een Japanse zanger, songwriter en regisseur die zijn passies deelt op YouTube en vooral zijn muziek en reizen. Herbeleef de achtste stap met Ayumu Yamashita.
Award[8].Title

VITOR LIBERATO

Vitor, fotograaf, regisseur en lifestylevlogger, werd geboren in Brazilië. Hij woont nu over de hele wereld en deelt zijn liefde voor reizen en sporten op YouTube.