MSC World Cruise 2019

MSC World Cruise 2019
Het avontuur staat op het punt om te beginnen!

De eerste MSC World Cruise vertrekt op 5 januari 2019 vanuit Genua voor een ongelooflijke reis rond de wereld in 119 dagen.


De route is verdeeld in drie delen. De MSC Magnifica steekt eerst de Atlantische Oceaan over om het Caribische gebied te verkennen, het Panamakanaal te doorkruisen en Midden-Amerika te verkennen op weg naar San Francisco.
In het tweede deel bezoeken we Hawaii vooraleer Oceanië te verkennen. Volgende stops in Tahiti, Bora Bora en Fiji, waarna het schip Nieuw-Zeeland bereikt om vervolgens te stoppen in de iconische Australische steden Sydney en Melbourne.
Het laatste deel verkent de Indische Oceaan met een bezoek aan Singapore, Maleisië, Thailand en Sri Lanka, om daarna twee dagen door te brengen op de magische Malediven. Er volgen haltes in Oman, de Emiraten en Jordanië om dan via het Suezkanaal terug te keren naar de Middellandse Zee.


Naast de uitstekende gastvrijheid aan boord, bevat het tarief enkele waardevolle extra's, waaronder 15 excursies aan wal en een drankenpakket  tijdens de maaltijd.


Gasten op deze zeer speciale cruise ontvangen dan ook een aantal ondersteunende communicatiemiddelen, waaronder een reisdagboek, een rondreismagazine en video's over hun bestemming.
Een selectie van gerenommeerde reisbloggers brengen via sociale media verslag uit over deze wereldreis in een unieke "influencers estafette".


Daarenboven is dit eveneens een reis van culinaire ontdekkingen. Niet minder dan 9 internationaal erkende chef-koks bereiden ergens gedurende de reis een gastronomisch diner voor, gevolgd door een uitgebreide kennismaking met de gasten achteraf.
Entertainment van wereldklasse aan boord wordt aangevuld met ambitieuze teamgames en quizzen met wereldwijde thema's, evenals een breed scala aan activiteiten om de ervaring nog intenser te maken. Veel van deze activiteiten zijn gelinkt aan de bezochte bestemmingen, van taallessen en culturele lezingen tot dansen met professionele artiesten van over de hele wereld.


Het is een once-in-a-lifetime-ervaring, een reis rond de wereld die prachtige herinneringen creëert om levenslang te koesteren.


BOEK UW WERELDCRUISE 2020 BOEK UW WERELDCRUISE 2021

 
 
 
WORLD-CRUISE-2019_TAB

INFLUENCERS ESTAFETTE

.

.

MSC World Cruise 2019: de derde stap

Puntarenas - San Francisco met Izhan Go

Het derde deel van de #MSCWorldCruise zit erop! Bekijk de vakantie van Izhan Go aan boord de #MSCMagnifica, van de kleurrijke Puntarenas naar San Francisco.

World Cruise Relay Race video

De eerste estafette rond de wereld gaat

De eerste #MSCWorldCruise vaart uit en vanaf 5 januari zullen we ervan genieten samen met 9 speciale gasten op #MSCMagnifica.

Bekijk de video op YouTube en volg ons op Instagram.

INFLUENCER PROFIELEN
Award[0].Title

BENN TK

Benn ging van een meubelmaker naar videast in nachtclubs om zijn passie te beleven: de wereld rondreizen en video's maken. Bekijk zijn avontuur.
Award[1].Title

KARA AND NATE

Kara en Nate zijn man en vrouw en full-time reis YouTubers. Hun missie: vóór 2020 100 landen bezoeken. Ze staan al op 83. Niet slecht! Bekijk hun avontuur.
Award[2].Title

IZHAN GO

Izhan is een Spaanse vlogger die startte met videogames op zijn YouTube-kanaal. Vandaag deelt hij zijn reizen en zijn fotograaf trucs met zijn trouwe volgelingen.
Award[3].Title

LIFE TO GO

Daniel en Jessica zijn professionele bloggers en vloggers in de reiswereld. Ze hebben meer dan één pijl op hun boog omdat ze naast content creators ook fotografen zijn. Hoewel geboren in Duitsland, is de wereld hun thuis!
Award[4].Title

ANIL B

Anil is een van de meest invloedrijke Youtubers in Zwitserland. Hij begon zijn carrière met videogames en richt zich nu op reisvideo's en Urbex of stedelijke verkenning.
Award[5].Title

HUMAN SAFARI

Nicolò Balini is fotograaf en filmmaker. Met Human Safari maakte hij een project om zijn avonturen te delen met liefhebbers van reizen, koken en fotografie.
Award[6].Title

NICK & ANGELA MILLER

De Zuid-Afrikaanse ondernemer Nick maakt video's op YouTube over het leven en het bedrijfsleven. Zijn vrouw Angela, zijn baby Jesse en hij reizen voor de tweede keer met MSC.
Award[7].Title

AYUMU YAMASHITA

Ayumu is een Japanse zanger, songwriter en regisseur die zijn passies deelt op YouTube en vooral zijn muziek en reizen.
Award[8].Title

VITOR LIBERATO

Vitor, fotograaf, regisseur en lifestylevlogger, werd geboren in Brazilië. Hij woont nu over de hele wereld en deelt zijn liefde voor reizen en sporten op YouTube.