Malé

Machangolhi District
Sultan Park
National Museum

Vind een MSC World Cruise

Malé

Eilanden van rust en ontspanning

In de Malediven, begint de droom, zelfs voordat je aankomt, met een natuurlijke zicht dat je sprakeloos zal laten: helder, warm water, wit fluwelen zand, romantische zonsondergangen en adembenemende zonsopgangen, schilderachtige lagunes omgeven door koraalriffen en prachtige onderwater koraal tuinen. Uw reis met MSC World Cruise brengt u naar de oevers van deze wilde en weelderige koraaleilanden, voor een vakantie gevuld met rust, ontspanning en het zachte geluid van de golven.

 
Een MSC Cruises excursie neemt u mee op de ontdekking van de hoofdstad van de Malediven, Malé, gelegen op het eiland met dezelfde naam. De stad is vol met moskeeën, winkels, clubs en markten, de perfecte plek om restaurants met lokale gerechten uit te proberen. Malé is perfect voor een duik in authentieke Maldivische leven en word je ondergedompeld in de ontspannen serene sfeer die het volk, met slechts een simpele glimlach, in staat is om over te brengen.
 
Tijdens uw vakantie met MSC Cruises brengt u een bezoek aan de Machangolhi District, de locatie van de vis en fruit markt, en het Nationaal Museum. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, is er ook Sultan Park, een groot park waar de oudste boom van de hoofstad gelegen is. Aan de voorzijde van deze prachtige tuin, kunt u ook een kijkje nemen op de grootste moskee in Malé, in staat om maximaal vijfduizend mensen te verwelkomen.

Uw MSC Cruises excursie zal doorgaan met het mooiste karakteristieke activiteiten van de Malediven: duiken en het zoeken naar scheepswrakken. Met hun positie in het midden van de Indische Oceaan, zijn de kristalheldere wateren van deze eilanden een natuurlijke aquarium geworden die een rijke zeeleven biedt. U hoeft alleen maar een masker aandoen om te kunnen snorkelen en zo manta's, murenen, kleurrijke vissen, dolfijnen, haaien en schildpadden bewonderen. Zo zullen er ook de doorgebrachte uren zijn onder de zon op het zachte witte zand van de prachtige en unieke Malediven.

Must see places in Malé

Ontdek onze excursies

  Maldiven

  Diving in the clear waters of coral atolls
  Diving in the clear waters of coral atolls

  Duiken in het heldere water van koraaleilanden De Malediven, gelegen in de warme Indische Oceaan, zijn opgebouwd uit een cluster van koraaleilanden, omgeven door een koraalrif dat een spectaculaire lagune vormt.

  Deze ongewone samenstelling maakt het kristalheldere water in de barrière, met zijn overvloed aan kleurrijke vissen, roggen en kleine haaien, echt uitnodigend om er in te duiken en te genieten van de aangename temperaturen en "on hand" aquarium. De eilanden zijn klein, eenvoudig te voet te bezoeken in slechts een paar minuten, en op vele eilanden zijn er droomresorts met watervilla's (kleine huizen / kamers op het water) gebouwd; de andere eilanden, echter, zijn de thuisbasis van vissersdorpjes met typische huizen met rieten daken.

  De hoofdstad is Male, gelegen op het eiland met dezelfde naam. De stad is de thuisbasis van ambachtelijke markten, winkels, restaurants en moskeeën - de meerderheid van de bevolking zijn soennitische moslims. Een bezoek aan de weelderige Sultan Park is een must. U zal er de oudste boom van de stad terugvinden.