Auckland

Sky Tower
Auckland Museum
National Maritime Museum

Vind een MSC World Cruise

Auckland

De stad van zeilen en avontuur

Versierd met een haven en een spectaculaire brug, de grootste en meest dichtbevolkte stad in Nieuw-Zeeland is ook één van de mooiste. Auckland zal de volgende stop op uw MSC World Cruise zijn, voor een buitengewone vakantie in de 'Stad van het Zeilen', zo genoemd vanwege de prachtige baaien en haar passie voor watersport en zeilen.

 
De geweldige locatie, op een smalle strook land tussen de Grote Oceaan en de Tasman Zee, wordt nog aantrekkelijker gemaakt door de weelderige subtropische bossen die de nabijgelegen heuvels en de vulkanische landschappen van de omliggende eilanden. Een ander stop op uw reis met MSC Cruises die niet kan worden gemist is de Sky Tower, het hoogste gebouw in het zuidelijk halfrond. Op 328 meter hoog biedt deze toren adembenemende bezienswaardigheden: het uitzicht strekt zich uit over 80 kilometer in elke richting.

Om alles uit te vinden over de Maori-cultuur en de oorsprong van het leven in de oceaan, kunt u een bezoek maken aan de Auckland Museum, met een hoofdstuk gewijd aan de Tweede Wereldoorlog. Hier kun je niet alleen genieten van de collecties van de lokale tradities, maar ook kijken naar live vocale prestaties en dansen door de lokale bevolking. Het National Maritime Museum zal in plaats daarvan de geheimen van het zeilen in Nieuw-Zeeland onthullen, en bij Kelly Tarlton's Antarctic Encounter & Underwater World aquarium, kunt u vis van alle soorten zien, afgewisseld met de recreatie van fantastische arctische excursies.

De stad heeft veel te bieden op het gebied van kunst galeries, festivals en evenementen van allerlei aard, met betrekking tot muziek, koken, wijn en avontuur, zoals bungeejumpen, parachutespringen, kajakken, zwemmen met dolfijnen en duiken of schelpdieren. Dankzij uw MSC cruiseschip, zult u unieke momenten beleven in één van de mooiste steden ter wereld.

Must see places in Auckland

Ontdek onze excursies

  Nieuw-Zeeland

  Kiwi spotten in een land van pioniers en avonturiers
  Kiwi spotten in een land van pioniers en avonturiers

  Nieuw-Zeeland ligt in het midden van de Stille Oceaan, in Oceanië. Het bestaat uit twee grote eilanden: North Island en South Island, evenals tal van kleinere eilanden zoals de Chatham Islands. Het is een dunbevolkt land, vol verrassingen, rijk aan natuurlijke schoonheid en uitgestrekte landschappen.

  Een bezoek aan de hoofdstad Wellington is een must; een levendige en leuke stad met straatmuzikanten en kleurrijke markten. Echter, de grootste stad van Nieuw-Zeeland is eigenlijk Auckland. Bekend als de "Stad van het Zeilen" vanwege zijn sterke banden met de zee en alle activiteiten die ermee een verband hebben, de stad ligt op een bevoorrechte locatie tussen de Stille Oceaan en de Tasman Zee.

  Een bezoek aan de Sky Tower is een must: vanaf een hoogte van 328 meter kunt u genieten van een prachtig uitzicht dat zich uitstrekt over 80 kilometer. Een half uur verwijdert van de stad zijn er de bossen van de Waitakere Ranges, waar je duizend jaar oude Kauri bomen vindt die stammen hebben met een diameter van enkele meters, en Piha kan zien, die u zal betoveren met zijn zwart vulkanisch zand strand, een populair bestemming voor surfers van over de hele wereld.