St. John cruise

New Brunswick Museum

Bay of Fundy

Hopewell Rocks Park

Vind Verenigde Staten & Canada Cruises

St. John

Een Unieke Natuurlijke Microkosmos

Wilde landschappen, valleien vol met boerderijen, vissersdorpen, parken en eilanden langs de kust: dit allemaal staat op u te wachten in New Brunswick, een beeldschone maritieme provincie in Frans-Canada. 

Uw MSC cruise zal u meenemen op een ontdekkingsreis in een land met duizenden geheimen, magnifieke kusten, bergen, bossen, rivieren en ook nog eens een grote hoeveelheid aan wilde dieren zoals de zwarte beer, walvissen, elanden en zeehonden.
 
De regio is thuisbasis van één van de oudste steden in Canada, met uitzicht op het prachtige Bay of Fundy: Saint John. Er is geen andere plaats in de maritieme met dezelfde natuurlijke charme en de baai staat ook bekend om zijn indrukwekkende golfen. 
 
Op uw MSC cruise krijgt u de kans om de havenstad te ontdekken met zijn beeldschone Victoriaanse architectuur en steile historische straten. Bekijk hoe schepen aanmeren en bewonder de vele restaurants en winkels nabij de historische bezienswaardigheden zoals de New Brunswick Museum, thuis van de Hall of Great Whales en drie verdiepingen vol met fascinerende galeries. Mis ook niet de oudste agrarische markt: Saint John City Markt. De gebruikte balken in de hal zijn afkomstig van oude schepen en zorgen voor een unieke winkelervaring.
 
In Saint John staat u een natuurlijke microkosmos te wachten en vooral in de Bay of Fundy kunt u kijken naar golven die tot wel 16m hoog komen. Het landschap eromheen is vormgegeven door miljarden tonnen stromend water, welk twee keer per dag in en uit de baai stroomt. De Bay of Fundy is ook thuis van de Hopewell Rocks Park, een groep van stenen die tijdens vloed lijken op diverse kleinen eilanden en tijdens eb veranderen de eilanden in grote torens. 

Discover excursions in St. John

  Canada

  Ruwe schoonheid en onverwachte landschappen
  Ruwe schoonheid en onverwachte landschappen

  Canada is een bijzonder divers land, van de historische steden in het oosten tot de vlakten en verbluffende bergen in het westen en de arctische wildernis in het noorden.

  Atlantisch Canada – vooral Newfoundland – is een buitenbeentje, met een specifieke cultuur, prachtige landschappen en eindeloze wegen. MSC cruise brengt u tot Halifax, de hippe hoofdstad van Nova Scotia met fantastische musea, honderden pubs en de beste live muziek in het oosten, naar Prins Edwardeiland, het bucolische land van Anne of Green Gables, en naar de barre hoofdstad van Newfoundland, St John’s, waar u walvissen kunt spotten of picknicken in een vuurtoren.


  Tijdens een MSC cruise kunt u genieten van de lange, grillige kustlijn met pittoreske baaien, zandstranden, de torenhoge kliffen van de Maritime Provinces en de natuurlijke en historische charme van Newfoundland. De Atlantische Oceaan speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van dit deel van Canada, niet enkel omdat die massa’s kolonisten aanbracht maar ook om het voortbrengen van de grootste industrieën: scheepsbouw en visserij. Québec City, gelegen op Cap Diamant-klip en de oevers van St Lawrence River, is een van de mooist gelegen steden van Canada en ongetwijfeld de meest historische stad.