Bar Harbor cruises

Acadia National Park

Cadillac Gebergte

Zandstrand

Vind Verenigde Staten & Canada cruises

Bar Harbor

Een sprookjesdorp gekoesterd door moeder natuur

Als u op verkenning gaat in de staat Maine belandt u algauw in superlatieven met rotsige kusten, pittoreske havens, enige natuurzichten en knappe stadjes met gebouwen die zich inspireerden op Europese stijlen. Een van die stadjes is Bar Harbor, een niet te missen stop op uw MSC cruise.

Bar Harbor is opgericht in 1763 en heropgebouwd in 1947 na een grote brand die het gros van de stad heeft vernietigd. Het is een gastvrije plek met vele leuke facetten die u gaandeweg ontdekt bij het genieten van prachtige uitzichten, leuke buitenactiviteiten, de lokale keuken of het slenteren doorheen de straten.
 
Bar Harbor is te vinden op Mount Desert Island, een eiland aan de Amerikaanse Oostkust met een authentieke fjord. Het ziet er verrukkelijk uit met hoofdzakelijk houten gebouwen in felle kleuren. Er hangen allerhande leuke borden aan de muren die ons eraan herinneren dat we in kreeftenland vertoeven en dat we er beslist eentje moeten proeven.
 
Maar de echte parel van deze plek is Acadia National Park. Het park biedt de bezoekers natuurlandschappen met onmiskenbare tekenen van de IJstijd waar miljoenen jaren erosie het landschap onuitwisbaar hebben uitgehouwen en een mix van een extreme schoonheid creëerden met valleien, uitgestrekte meren, rotsen en bergkammen.
In het park kunt u steile, rotsige kusten verkennen, bossen boordevol verkleurde bladeren, bergen met granietsteen, en ook fjorden en baaien. Hoewel het een van de kleinste nationale parken van het land is, valt er enorm veel te zien en te doen in Acadia National Park. Alle reden dus om deel te nemen aan de boeiende uitstappen op uw MSC cruise. Doorheen het park loopt een lange weg met zijpaden waarlangs u elke uithoek van het gebied kunt bereiken.
 
U kunt wandelen langs de kliffen naar het zuidoosten en tot boven de heuvels om van adembenemende zichten te genieten. Mis de Somes Sound fjord niet, een smal kanaal dat het eiland bijna in tweeën deelt; De prachtige Cadillac Mountain biedt schitterende uitzichten, u kunt de top te voet of met de auto bereiken; en Sand Beach, het enige echte strand op het eiland ingesloten tussen twee kliffen, is een verbluffend natuurwonder.

Ontdek de excursies in Bar Harbor

  Verenigde Staten

  Het land vol mogelijkheden
  Het land vol mogelijkheden

  Een vakantie naar de Verenigde Staten met MSC Cruises is een unieke kans om de oostkust van dit enorme land te ontdekken.

  De staten Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, Vermont, New Hampshire en Maine, gezamenlijk bekend als New England, vertegenwoordigen de nostalgie van Amerika: landelijke winkeltjes vol met cider en kalebassen, besneeuwde hellingen, vlammende herfstkleuren, mosselhutten, cranberry-moerassen en een weerbarstige oceaan die alles onderscheidt en definieert.

  Een cruise naar de Verenigde Staten is dé manier om New York City te bezoeken, de culturele en financiële hoofdstad van de Verenigde Staten, al dan niet van de wereld; een door adrenaline gepompte, historische plek die beschikt over een immense aantrekkingskracht op toeristen. Brochureafbeeldingen van zonnebadende toeristen en Mickey Mouse geven een verkeerd en onvolledig beeld van Florida.

  De belangrijkste stop is het kosmopolitische, half-Spaanse Miami. Een eenvoudige reis ten zuiden van Miami brengt u naar Florida Keys, een reeks eilanden van 160 km, bekend om sportvisserij en koraalrifduiken. Voorbij Palm Beach is de kust minder ontwikkeld: zelfs de Space Coast, waar het extreem populaire Kennedy Space Center te vinden is, ligt pal in het midden van een beschermd natuurgebied.

  St Augustine, net ten zuiden van de Georgia State Line, is de plek waar Spaanse kolonisten de eerste permanente Europese plaats in Noord-Amerika vestigden.