Boston cruise

Freedom Trial

Het universiteiten gebied

Quincy Market

Vind Verenigde Staten & Canada cruises

Boston

Culturele en wetenschappelijke hoofdstad van de VS

Als er een Amerikaanse stad is waar u ietwat “Europese lucht” kunt inademen, dan is het wel Boston: een grote stad gebouwd voor mensen met een centraal deel dat makkelijk te voet of via het openbaar vervoer te bezoeken is.
Uw MSC cruise voert u mee op ontdekking van de hoofdstad van Massachusetts met vele kansen om de geschiedenis van de stad te herbeleven, de kunstscène te ontdekken, musea te bezoeken en lekkers te proeven in een van de beroemdste brouwerijen van Amerika.
 
Wat Boston zo apart maakt, is dat de aandacht voor het verleden er wordt gecombineerd met een ambitieus enthousiasme voor moderniteit. Als u door de stad wandelt, is het geen uitzondering dat u een huis aantreft uit de Amerikaanse revolutie naast een futuristische wolkenkrabber, een fascinerende mix.
 
Een wandeling langs de beroemde Freedom Trail is een van de beste manieren om de sfeer in Boston op te snuiven en de eigenheid van deze stad boordevol historische monumenten te ontdekken.
Absoluut een bezoek waard is de wijk Cambridge, de bakermat van intellectueel Amerika, waar het MIT en Harvard te vinden zijn, twee van de belangrijkste universiteiten ter wereld waar zowel prominente denkers als Amerikaanse presidenten gestudeerd hebben.
En in Boston zijn er niet enkel dingen te zien maar ook verrukkelijke dingen te proeven. Als u een echte lekkerbek bent, breng dan zeker een bezoek aan Quincy Market: deze levendige markt is een fantastische plek om fastfood te proeven terwijl u excentrieke straatkunstenaars aan het werk ziet.
 
Wilt u liever zwemmen, wandelen, de ruïnes van een oud fort/vesting verkennen onder de sterren in een nationaal park? Dat is allemaal mogelijk in Boston op uw MSC Cruise. Het Boston Harbor Islands National Recreation Area bestaat uit 34 smalle eilanden rond de historische haven van New England waar u “verborgen parels” kunt bezoeken aan boord van de ferry’s die in bepaalde seizoenen uitvaren vanuit Boston Long Wharf.

Ontdek de excursies in Boston

  Verenigde Staten

  Het land vol mogelijkheden
  Het land vol mogelijkheden

  Een vakantie naar de Verenigde Staten met MSC Cruises is een unieke kans om de oostkust van dit enorme land te ontdekken.

  De staten Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, Vermont, New Hampshire en Maine, gezamenlijk bekend als New England, vertegenwoordigen de nostalgie van Amerika: landelijke winkeltjes vol met cider en kalebassen, besneeuwde hellingen, vlammende herfstkleuren, mosselhutten, cranberry-moerassen en een weerbarstige oceaan die alles onderscheidt en definieert.

  Een cruise naar de Verenigde Staten is dé manier om New York City te bezoeken, de culturele en financiële hoofdstad van de Verenigde Staten, al dan niet van de wereld; een door adrenaline gepompte, historische plek die beschikt over een immense aantrekkingskracht op toeristen. Brochureafbeeldingen van zonnebadende toeristen en Mickey Mouse geven een verkeerd en onvolledig beeld van Florida.

  De belangrijkste stop is het kosmopolitische, half-Spaanse Miami. Een eenvoudige reis ten zuiden van Miami brengt u naar Florida Keys, een reeks eilanden van 160 km, bekend om sportvisserij en koraalrifduiken. Voorbij Palm Beach is de kust minder ontwikkeld: zelfs de Space Coast, waar het extreem populaire Kennedy Space Center te vinden is, ligt pal in het midden van een beschermd natuurgebied.

  St Augustine, net ten zuiden van de Georgia State Line, is de plek waar Spaanse kolonisten de eerste permanente Europese plaats in Noord-Amerika vestigden.