Blijf dromen met MSC

Blijf dromen. Ontdekking wacht op je. Ontspan je. Verkennen. Proef. Geniet van

Droom over uw volgende speciale momenten aan boord van een MSC cruise, direct vanuit uw eigen huis.
Uw ervaring aan boord is uniek vanaf het moment dat u aan boord van een van onze elegante schepen stapt. Verken de luxueuze MSC Yacht Club, exclusiviteit op zijn best.
Ontdek verborgen juweeltjes over de hele wereld, met een grote verscheidenheid aan excursies op elke bestemming, waaronder Ocean Cay MSC Marine Reserve, ons privé-eiland.
Geniet van de heerlijke internationale keuken, bereid door bekroonde chef-koks in onze specialiteitenrestaurants en van de heerlijke drankjes die worden geserveerd in de bars aan boord. Ontspan in de MSC Aurea Spa, met een veelvoud aan spa-diensten, huidtherapie en meer. Laat u verrassen door ons dagelijks entertainment aan boord, waaronder het Cirque du Soleil at Sea, een unieke attractie exclusief ontworpen voor MSC Cruises, en geniet van onze uitgebreide selectie aan binnen- en buitenactiviteiten.
Wij zien u graag weer met ons meevaren en onvergetelijke herinneringen ophalen.
 

Blijf dromen met MSC

MSC SHIP

BOUW JE EIGEN MSC-SCHIP

Ontwerp uw eigen MSC schip en deel je creaties met ons!


Bouw uw eigen MSC cruiseschip met Lego, upload en deel de foto’s van uw beste creaties. Tag ons op Instagram via @msccruisesofficial en gebruik de hashtag #EenWereldVolOntdekkingen.


Om u wat inspiratie te geven, is hier een klein plannetje van ons kant-en-klaar MSC LEGO schip, download het hier en bouw uw eigen MSC schip! 
  
Blijf veilig. Blijf dromen. Er wachten ontdekkingen op u.