UPDATES REIZEN EN GEZONDHEID

INFORMATIE

ACTUALISERING VAN DE VERLENGING VAN DE INACTIVITEIT VAN DE VLOOT TOT EN MET 31 JULI

Gezien de buitengewone omstandigheden waarmee de wereld wordt geconfronteerd in de context van de wereldwijde gezondheidscrisis in verband met het Covid-19 virus, heeft MSC Cruises besloten de stillegging van haar gehele vloot te verlengen tot en met 31 juli.


Voor alle cruises die door MSC Cruises worden geannuleerd, ontvangt u een “voucher toekomstige cruise” (MSC Future Cruise Voucher) die gelijk is aan het bedrag ontvangen door MSC Cruises voor de geannuleerde cruise, te gebruiken op elk schip en elke route van de vloot voor vertrekken tot 31 december 2021.


Daarnaast ontvangt u een boordkrediet met een waarde tussen de € 100 en € 400 per kajuit, afhankelijk van de lengte van uw originele cruise.


Om te weten te komen hoe u uw “voucher toekomstige cruise” (MSC Future Cruise Voucher) kunt verkrijgen en uw volgende cruise opnieuw kunt plannen, kunt u het "Compensatiebeleid" raadplegen door hier te klikken.


Daarnaast garandeert MSC Cruises voor alle reeds bevestigde boekingen voor afvaarten van 1 augustus tot 30 en met oktober 2020 (niet geannuleerd door MSC) een verlenging van het flexibele commerciële beleid dat reeds van kracht is. U kunt uw cruise op een latere vertrekdatum op elk schip en elke route in de vloot herplannen tot en met 31 december 2021 zonder extra kosten.


MSC Cruises werkt onvermoeibaar samen met al haar klanten en reisagenten om de gevolgen van deze beslissing voor boekingen die tot en met 31 juli op haar schepen waren gepland, te ondervangen en betreurt het eventuele ongemak dat hierdoor wordt veroorzaakt. Met deze aankondiging wil het bedrijf reisagenten en klanten die betrokken zijn bij deze cruises zoveel mogelijk tijd geven om hun reserveringen voor een toekomstige reis te herplannen.


Om meer te weten te komen over het flexibele cruiseprogramma, klik hier.

FAQ