COMPENSATIE PAKKETTEN

COMPENSATIE PAKKETTEN

Wij informeren u hierbij dat MSC Cruises alle benodigde maatregelen neemt om de veiligheid van zijn gasten en bemanningsleden te waarborgen. 

Wij hebben ook ons huidige beleid herzien ten aanzien van het verzetten en annuleren van reserveringen. Hieronder ziet u de belangrijkste wijzigingen die zijn doorgevoerd:VOOR IEDERE INDIVIDUELE RESERVERING DIE REEDS BEVESTID IS:

Alle passagiers die reeds een cruise hebben geboekt waarvan het vertrek volgens schema plaatsvindt in maart of juni 2020 en die de datum van hun cruise wensen te wijzigen, bieden wij de mogelijkheid om hun cruise kosteloos te verzetten (buiten de kosten voor vliegvervoer), tot uiterlijk 7 dagen voor vertrek bij cruise-only en tot 14 dagen voor vertrek bij een Cruise & Fly-forfait, onder de volgende voorwaarden:

  • De datum van de toekomstige cruise moet binnen 12 maanden liggen na de oorspronkelijke vertrekdatum.
  • De nieuwe cruise moet plaatsvinden in dezelfde geografische zone.
  • Het verzetten van de cruise wordt in het oorspronkelijke dossier uitgevoerd tegen de gebruikelijke verkoopsvoorwaarden (raadpleeg onze Bijzondere Verkoopsvoorwaarden voor meer informatie).

 


VOOR IEDERE CRUISE DIE DOOR MSC CRUISES WORDT GEANNULEERD
 
Voor de cruises die wij hebben moeten annuleren, bieden wij een waardebon (voucher) aan ter waarde van het geannuleerde cruise-forfait, die gebruikt kan worden op elke toekomstige cruise op elk moment van het lopende jaar en tot het einde van 2021. Daarnaast ontvangt u een boordkrediet ter waarde van €100 per kajuit voor geannuleerde cruises met een duur tot 6 nachten en €200 voor geannuleerde cruises van 7 nachten of meer.
Voor geannuleerde MSC Grands Voyages cruises bieden wij een tegoed aan boord tussen €200 en €400 per kajuit, afhankelijk van de cruise. 


Dit boordkrediet blijft geldig voor elke periode gedurende het hele jaar en kan worden gecombineerd met elke bestaande promotie. Dit boorkrediet wordt toegevoegd aan de reservering. Ongebruikt boordkrediet wordt aan boord terugbetaald aan het einde van de cruise.


Voor alle andere afvaarten wordt de aanbetaling/worden de annuleringskosten conform de Bijzondere Verkoopvoorwaarden uitgevoerd.
 
Alle bovengenoemde voorwaarden zijn slechts geldig voor individuele reizigers.