Deze aanbieding is niet meer beschikbaar.

Bekijk    hier    onze aanbiedingen.

VOORWAARDEN : Aanbieding aan boord van de MSC Armonia geldig tot 31.03.2018. Tarieven geldig voor elke nieuwe boeking, afhankelijk van beschikbaarheid. 

De prijs is inclusief: de 7-nachten cruise volgens de vooropgestelde reisroute, de accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, het volpension aan boord, de 1e toeristenkaart (Tarjeta) van 25 € pp verplicht en de havenbelastingen en heffingen. 

De prijs is exclusief: vluchten, drankjes, optionele excursies aangeboden tijdens tussenstops, de 2e toeristenkaart voor de 2e toegang tot Cuba vanaf € 15 pp om aan boord te betalen, optionele verzekering, formele kosten, servicekosten te betalen aan boord (70 € per persoon, 35 € per kind van 2 tot 12 jaar oud). Te combineren met de MSC Voyagers Club-korting.

* Prijs vanaf 399 € p.p. geldig bij het vertrek van de 02.06.2018 aan boord van de MSC Armonia, op basis van dubbele bezetting van een binnenkajuit met Bella-beleving, inclusief twee tarjetas, afhankelijk van beschikbaarheid.

** Kinderen jonger dan 18 jaar die in dezelfde hut verblijven als hun ouders reizen gratis, afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid:

0-2 jaar: gratis

2-11 jaar: gratis het hele jaar op basis van beschikbaarheid

12-17 jaar: gratis in het laag- en middenseizoen, afhankelijk van beschikbaarheid. Betalen in het hoogseizoen.


Reizigers jonger dan 18 jaar zijn verplicht om havenbelastingen en -heffingen te betalen en, waar van toepassing, vluchten en transfers.

Raadpleeg de algemene verkoopvoorwaarden voor alle reserveringsvoorwaarden.