HET BLIJE GEVOEL VAN DE LENTE OP ZEE
De ideale plaats om van de eerste zonnestralen te genieten en te anticiperen op de zomer.

Profiteer van de lente aan boord van MSC Grandiosa of MSC Seaside om van prachtige zonsondergangen te genieten vanaf een van de bovenste dekken, terwijl u een aperitiefje deelt met uw geliefden.
 
Ontdek onze adembenemende shows en specialiteitenrestaurants, trakteer uzelf op een paar uur verwennerij in de MSC Aurea Spa, de fitnessruimte of een van de whirlpools die slim over het schip zijn verspreid.
 
De MSC Grandiosa route zal u verrassen met een 7-nachts Middellandse Zee cruise van Genua naar Civitavecchia, Napels (Pompeii), Palermo en Malta.
 
Vanaf 1 mei brengt de MSC Seaside reisroute u naar enkele van de must-see pareltjes van Italië vanuit Genua. U doet Taranto (Alberobello) in Puglia aan, Syracuse (Taormina) in Sicilië, Civitavecchia (Rome) en Valletta (Malta).
 
Voor deze twee routes is parkeren in Genua gratis*, een zekere manier om op uw bestemming te komen!
 
Als optie, tot eind juli 2021, is een selectie van 3 excursies ** beschikbaar voor de prijs van 100€ pp., enkel voor cruises van 7 nachten.
Om dit excursiepakket te kiezen, moet u bij het boeken van uw cruise het tarief 'Promo Cruise met excursies' kiezen. 

(zie 'Cruise details' voordat u op 'Selecteer' klikt)

 
Boek nu uw cruise aan boord van de MSC Grandiosa of de MSC Seaside in de Middellandse Zee!
 
Uw gezondheid en veiligheid zijn onze hoogste prioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol, zodat u in alle rust kunt blijven dromen ***.
 
Voor uw cruise kunt u ook ons Covid beschermingsplan **** toevoegen voor slechts 25 € pp. per cruise. Zuigelingen tussen 0 en 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Tot slot kunt u dankzij ons "Boek met een gerust hart"-programma uw cruise op een flexibele manier wijzigen tot 15 dagen vóór de vertrekdatum voor een cruise alleen (en 21 dagen voor een "Fly & Cruise"-pakket).

Heeft u een voucher voor een toekomstige cruise?
Gebruik het om uw cruise te boeken en ontvang extra boordkrediet. Om uw cruise te boeken, neem contact op met ons call center op 02 401 89 30 of uw reisbureau


* Een vrije parkeerplaats per kajuit, alleen beschikbaar in Genua

** Om dezelfde hoge normen van gezondheid en veiligheid zowel aan wal als aan boord te garanderen, kunnen gasten die van boord willen gaan dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC excursies. Extra rondleidingen kunnen ook aan boord worden geboekt..

*** Voor de MSC Seaside en MSC Grandiosa cruises in de komende maanden, zullen we in eerste instantie alleen gasten verwelkomen die woonachtig zijn in de 26 Europese landen van het Schengengebied (Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en Zwitserland) evenals Bulgarije, Roemenië en Kroatië. Om een veilige en aangename cruise te garanderen, past MSC Cruises zijn reserveringsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen getroffen voor een nog veiliger ervaring aan boord. .

**** Om uw gemoedsrust te garanderen in afwachting van uw volgende vakantie, vereist MSC Cruises van al haar gasten dat ze een verzekering hebben die alle risico's met betrekking tot COVID-19 dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan zowel annuleringskosten als medische en gerelateerde transportkosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.