MSC GRAND VOYAGES

Ontsnap uit de alledaagsheid en profiteer nu van onze MSC Grand Voyages-aanbiedingen!


Ontdek onze MSC Grand Voyages aanbiedingen:


MSC FANTASIA: scheep in voor een cruise van 13 of 14 nachten met een vlucht inbegrepen vanaf Parijs en ontdek Guadeloupe, Martinique, Saint Lucia, Barbados en Spanje. Het drankenpakket bij het maaltijden wordt aangeboden!


MSC OPERA: scheep in voor een reis van 19 nachten en bezoek Cuba, Sint Maarten, Antigua en Barbuda, de Britse Maagdeneilanden, Portugal, Spanje en Italië.


MSC DIVINA: vertrek vanuit de Verenigde Staten voor een cruise van 16 of 19 nachten en ontdek New York en Bermuda! Het drankenpakket bij het maaltijden wordt aangeboden!


MSC SPLENDIDA: Start uw cruise in Dubai voor een reis van 28 nachten, bezoek de Emiraten, Oman, Sri Lanka, Thailand, Maleisië, de Republiek Singapore, China en Japan!

VOORWAARDEN: Aanbieding geldig tot vertrek van de schepen, afhankelijk van beschikbaarheid. Te combineren met de MSC Voyagers Club-korting.


- Voor cruises aan boord van MSC Fantasia: een drankenpakket bij de maaltijd voor Bella en Fantastica. Extra kosten voor drankjes all-in restaurant & bar-arrangement van € 9,50 per nacht per volwassene, € 3 per nacht per kind. Vlucht aangeboden voor de eerste twee passagiers alleen van Parijs Orly naar Fort-de-France (cruise van 07.04.2018) en Parijs Orly naar Pointe-à-Pitre (cruise van 08.04.2018). De 3e en 4e volwassene en kinderen moeten de vlucht betalen. In geval van annulering wordt 100% van de kosten in rekening gebracht bovenop de annuleringskosten van de cruise.

- Voor cruises aan boord van MSC Divina en MSC Splendida: een drankenpakket bij de maaltijd voor Bella en Fantastica. Extra kosten voor drankjes all-in restaurant & bar-arrangement van € 9,50 per nacht per volwassene, € 3 per nacht per kind.

Voor de cruise aan boord van de MSC Opera: Vlucht aangeboden voor de eerste twee passagiers, alleen van Parijs Charles de Gaulle naar Havana. De 3e en 4e volwassene en kinderen moeten de vlucht betalen. In geval van annulering wordt 100% van de kosten in rekening gebracht bovenop de annuleringskosten van de cruise. De eerste tarjeta (toeristenkaart) is inbegrepen in de prijs.


Raadpleeg de algemene verkoopvoorwaarden voor alle reserveringsvoorwaarden. *Prijs vanaf 949 € per persoon voor de cruise van 08/04/2018 aan boord van de MSC Fantasia in de Bella-hut, afhankelijk van beschikbaarheid.