CRUISES IN DE ZOMER VAN 2018
De verkoop is gestart!

BESCHIKBAAR VOOR RESERVERING : KIES UW DROOMVAKANTIE
UIT ONZE CRUISES VOOR DE ZOMER 2018

Ontdek onze fantastische cruises doorheen de Middellandse zee en Europa voor de zomer 2018. 

 

Met vier schepen in het Westen van de Middellandse zee, drie in het oostelijke gedeelte, kan u uw favoriete vaarroute kiezen aan boord van het schip dat het beste aan uw wensen voldoet. 


2018 wordt gekenmerkt door de aanwinst van onze nieuwe schepen en de uitbreiding van het aanbod uitzonderlijke vaarroutes, tot het genoegen van de meest ervaren gasten.


Droomt u van zonnige stranden, bruisende steden,  rustige eilandjes en adembenemende landschappen, als ervaren of nieuwe cruiser? Wij kunnen uw dromen waarmaken! 


MED summer 2018          


DE MIDDELLANDSE ZEE : TUSSEN DE CULTURELE SCHATTEN EN RIJKDOMMEN


Ontdek de parels van de Westelijke Middellandse zee met een 8dagen/7nachten cruise.

Ons nieuwste cruiseschip, de MSC Seaview, zal haar eerste zomer starten in de wateren van de Middellandse zee, met elke zondag een vertrek vanuit Genua. Geniet en profiteer van de prachtige tussenstops in Napels, Messina, Valletta, Barcelona en Marseille

 

De MSC Fantasia zal u een hele nieuwe vaarroute doen ontdekken. De MSC Fantasia neemt je mee naar Cannes, Palma de Mallorca, Barcelona, Ajaccio, Civitavecchia (Rome) en Spezia. De MSC Armonia en de MSC Divina zullen aanleggen in de passievolle bestemmingen zoals Ibiza, Olbia, Palermo en Valencia.

 

Bij vertrek vanuit Venetië, aan de havens van de Oostelijke Middellandse zee, kan u in alle comfort cruisen aan boord van één van de volgende schepen MSC Musica, MSC Poesia of MSC Sinfonia naar de griekse eilanden met de schatten van het authentieke Griekenland, langs Montenegro, Albanië of Kroatië.

 

NOR summer 2018          

EEN ECHTE SPROOKJESSFEER IN HET NOORDEN VAN EUROPA

 

Met vier ultra-moderne schepen met cruises van 7 tot 14 nachten, heeft u de mogelijkheid de meest fascinerende landschappen te ontdekken ! De gloednieuwe MSC Meraviglia vertrekt vanuit Hamburg richting de noordpoolcirkel langs Ierland, Ijsland, de Noordkaap en Spitsbergen. Alternerend stelt de MSC Meraviglia de nieuwe vaarroute voor richting de Baltische hoofdsteden, ontdek Oslo, Stockholm, Tallin, Sint-Peterburg (1 nacht) en Helsinki.

 

U kan eveneens andere nieuwe vaarroutes kiezen met de MSC Magnifica, vertrek vanuit Hamburg. U vaart naar Southampton en le Havre, richting de Atlantische kust, en voor de eerste keer, langs Porto en Bordeaux. Als u liever noordelijker vaart, neemt de MSC Magnifica u mee naar de Noorse Fjorden, Engeland en Schotland.

 

Of waarom niet genieten van een 8 daagse cruise richting de Noorse Fjorden en de hoofdsteden van de Baltische zee aan boord van de MSC Preziosa (vanuit Kiel naar Kopenhague) of de MSC Orchestra (met vertrek vanuit Warnemunde of Kopenhagen). 

 


GEEN TIJD TE VERLIEZEN, RESERVEER UW CRUISE VOOR DE ZOMER 2018 !
ALLE INFORMATIE BESCHIKBAAR EN RESERVATIES MOGELIJK VIA UW REISKANTOOR OF OP ONZE SITE!
 
BOEK NU