Betaalmogelijkheden

HOE KAN IK BETALEN?

Kies uw gewenste betaalmogelijkheid
Kies uw gewenste betaalmogelijkheid

MSC Cruises brengt u de mooiste momenten in uw leven door te reizen en te genieten in uw eigen tijd.

Dit betekent ook dat wij alles zo simpel en makkelijk mogelijk voor u maken. Dus, wanneer het een betaling betreft, zullen we er alles aan doen om het voor u zo veilig en simpel mogelijk te maken, op de manier die u wenst. Kies uw betaalmogelijkheid!

Betaalmogelijkheden

CREDITCARD

CREDITCARD

Online een cruise boeken of extra's bijboeken voor uw cruise kunt u doen met uw creditcard. Voor uw gemak accepteren wij voor alle reserveringen, producten en diensten de volgende creditcards:
- Diners Club / MasterCard / American Express / Visa
Wanneer u ons veiligheidssysteem gebruikt, zal het bedrag van de cruise op uw creditcard worden belast zodra u de betalingstransactie heeft bevestigd. U kunt ontspannen in de wetenschap dat alles is geregeld en het enige dat u nog hoeft te doen is de dagen te tellen voordat u vertrekt op cruise.

3D Secure - VOOR UW VEILIGHEID: CODE EN WACHTWOORD
Bij MSC nemen we veiligheid serieus. Onze website gebruikt 2 systemen - Verified door VISA en de Secure code van MasterCard - Dit biedt extra bescherming wanneer u online met creditcard betaalt. Beide systemen gebruiken een wachtwoord verificatie proces welke 3-S Secure wordt genoemd, om uw identiteit te bevestigen en te verzekeren dat uw creditcard alleen door u kan worden gebruikt.

Het geheime wachtwoord is alleen bekend bij de creditcard eigenaar en bij de bank van uitgifte van uw creditcard. Dit wachtwoord dient ingevoerd te worden in een pop up van uw creditcard maatschappij welke verschijnt bij het afsluiten van uw betaling. Dit voorkomt dat uw wachtwoord wordt gestolen en betekent dat iemand anders die uw creditcardnummer kent geen betaling uit uw naam kan doen.

Ons systeem vraagt u in het begin om uw veiligheidscode van uw creditcard in te voeren. U vindt deze op de volgende wijze:
Voor American Express kaarten (4 tekens), op de voorkant van uw kaart boven uw creditcard nummer.
Voor Visa, Diners Club, of MasterCard kaarten, (3 tekens) boven de strip met uw handtekening op de achterkant van uw kaart.
Daarna dient u uw 3-D Secure wachtwoord in te vullen om de transactie te voltooien.
Het 3D Secure protocol is een bescherming tegen fraude en verzekert de veiligheid van uw betaling. Wanneer uw bank deze extra veiligheidstoepassing ondersteunt, maar uw kaart nog niet geactiveerd is voor dit systeem kunt u dit geheel gratis laten activeren op de website van uw creditcard door een wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot persoonlijke informatie.


Wanneer u geactiveerd en geregistreerd bent en u online aankopen doet gebruikmakend van uw creditcard, dan wordt u ten tijde van het betaalproces geattendeerd op het invoeren van het door uzelf gekozen wachtwoord om uw identiteit als kaarthouder te bevestigen.


Om uit te zoeken of uw creditcard al is uitgerust met de 3-D Secure, neem contact op met uw creditcardmaatschappij:

Lees meer
MasterCard SecureCode
Lees meer Verified by Visa

SYMANTEC™ SSL CERTIFICATES

SYMANTEC™ SSL CERTIFICATES

MSC Cruises gebruikt de veiligheidssoftware Verisign Secure Socket Layer (SSL) om de veiligheid van uw online betalingen te garanderen. De SSL software biedt u veilige transacties vanaf elke computer zonder dat u extra software nodig heeft ter bescherming van uitwisseling van gegevens.
Een "Krediet" betaalmogelijkheid wordt niet geboden en u dient een volledige (aan)betaling te voldoen om uw reservering te bevestigen ten tijde van boeking.

Dus, wanneer uw een online reservering maakt dient u er zeker van te zijn dat uw betaallimiet en uw saldo voldoende zijn en uw creditcardmaatschappij/bank uw rekening niet zal blokkeren. MSC Cruises adviseert u contact op te nemen met uw bank alvorens een grote betaling te doen met uw creditcard.  

BETALEN VIA ONZE RESERVERINGSAFDELING

BETALEN VIA ONZE RESERVERINGSAFDELING

Wanneer uw boeking rechtstreeks bij MSC Cruises gemaakt is via onze reservatiedienst kan U de reissom van uw cruisevakantie betalen via bankoverschrijving.  

 

Het voorschot dient binnen 3 werkdagen na bevestigingsdatum te worden voldaan. Dit voorschot bedraagt 30% van de totale reissom. Voor vluchten geldt een voorschot van 100%.

Gelieve de betalingen te voldoen op bankrekening BE65 1796 3205 9296 COBABEBX  op naam van  MSC Cruises SA  en vermeld hierbij uw reservatienummer. Het saldo moet uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis voldaan zijn. Indien de reservatie binnen 6 weken voor vertrek is gemaakt, dient het gehele bedrag per omgaande te worden voldaan.

 

Alle online transacties worden verwerkt met behulp van SSL-beveiliging aan de internationale normen en uw kaartgegevens worden niet opgeslagen in ons systeem. Onze reservatieafdeling zal een link naar u toesturen met een wachtwoord. U dient binnen 24 uur betaling te voldoen. Na 24 uur is het wachtwoord verlopen.


De boekingsbevestiging vormt het bewijs van een Reisovereenkomst tussen alle personen vermeld op deze boekingsbevestiging (te samen: de “Reiziger”) en MSC Cruises Belgium N.V., de Reisorganisator. Tegen uitgifte van de Boekingsbevestiging is de Reiziger de Reissom aan MSC Cruises Belgium N.V. verschuldigd. De Reiziger kan aan de boekingsbevestiging niet eerder rechten ontlenen dan tegen volledige betaling van de Reissom. Op de Reisovereenkomst zijn de Algemene Boekingsvoorwaarden van MSC Cruises Belgium N.V. van toepassing. Deze worden op eerste verzoek aan de Reiziger toegezonden en zijn online beschikbaar

BETALEN VIA UW REISBUREAU/CRUISESPECIALIST

BETALEN VIA UW REISBUREAU/CRUISESPECIALIST

Neem contact op met uw reisbureau of cruisespecialist voor de betaalmogelijkheden.