Onze gasten

Onze gasten

Iedereen is uniek

Wij ontvangen jaarlijks duizenden gasten die de reis van hun leven maken met ons. Koppels, senioren, alleenstaande ouders, grote families, vriendengroepen en professionals die een cruise hebben verdiend met hun werkprestaties. Ze zijn allemaal anders, maar ze delen iets speciaals. Een MSC Cruise maakt ieders dromen waar. Het is de mysterie en romantiek van de zee. De voortdurend veranderende horizon. Het gastronomisch dineren en luxe leven aan boord. De schepen reizen naar de mooiste bestemmingen ter wereld. Bij MSC Cruises willen wij uw dromen waarmaken en zijn we ervan bewust dat alle dromen anders en uniek zijn. Daarom letten we op elk klein detail van onze cruises en reizen, zodat u van elk moment kunt genieten en deze kunt koesteren op uw eigen manier.
Iedereen is uniek

Koppels

Alleen u tweeën

Alleen u tweeën

Samen uitkijken over de uitgestrekte zee terwijl u geniet van een adembenemende zonsondergang. Samen sensationele gerechten uitproberen in fantastische specialiteitenrestaurants. Samen weergaloos mooie plekjes op onze speciale romantische excursies verkennen. Naast elkaar liggen tijdens een hemelse Balinese massage. De speciale arrangementen voor koppels en huwelijksreizigers bieden enorm veel keuze, met spa en wellness, heerlijke drankjes en voortreffelijke gerechten. Ontdek hier tevens de ontdekkingsreis van vloggers Sami en Valentina.

Senioren

Verwen uzelf met een reis naar een wereld waar alles mogelijk is, geniet van elk moment

Verwen uzelf met een reis naar een wereld waar alles mogelijk is, geniet van elk moment

Bewonder het uitzicht vanuit het zwembad. Geniet van de zon. Blijf heerlijk fit in de fitnessruimte of trakteer uw spieren op een meesterlijke massage. Wijnproeverij in goed gezelschap. Ontdek een reeks van live muziekstijlen en ga naar geweldige voorstellingen in het theater in Broadwaystijl. Geniet op uw manier, elke dag met speciale pakketten voor senioren, tegen aantrekkelijke prijzen.

Groepen

Groepen

Groepen

Er is geen betere manier om vriendschappen te vieren dan met een MSC Cruise. Als groep creëert u samen onvergetelijke herinneringen terwijl u reist naar 's werelds mooiste bestemmingen aan boord van de majestueuze en ultramoderne MSC-schepen. Alles wat u zoekt, vindt u op één plek. Van ultramoderne sportfaciliteiten en de exotische MSC Aurea Spa tot en met de bruisende uitgaansgelegenheden, er is geen ruimte voor verveling! Ook biedt MSC uitstekende op maat gemaakte activiteiten en schema's om te voorzien in de behoeften van iedereen in uw reisgroep.

Evenementen

MSC Cruises staat ook voor ondernemen

Wij begrijpen hoe vergaderingen, evenementen, tentoonstellingen en conferenties, productlanceringen en zelfs trainingen aan boord van een ultramodern en luxe schip meer indruk kunnen maken en een mooi beeld kunnen geven van uw bedrijf of organisatie en de loyaliteit van aandeelhouders kunnen verhogen. Wij bieden geavanceerde faciliteiten en onze specialistische adviseurs kunnen u bijstaan bij het organiseren van een dergelijk evenement. Zij helpen u met het organiseren van sport- en vrijetijdsactiviteiten en culinaire festiviteiten. Hierbij komt nog eens een deskundige planning en uitstekende service. Hiermee zult u zeker uw doelstellingen behalen.
MSC Cruises staat ook voor ondernemen