Cruise met vertrouwen

Cruise met vertrouwen

Vanaf 16 augustus 2020 hebben we onze activiteiten in het Middellandse Zeegebied veilig hervat. Om een veilige en plezierige cruisevakantie te garanderen, hebben we de bestaande procedures aangescherpt.


  • SCREENING TESTS VOOR IEDEREEN: Gasten en bemanningsleden worden onderworpen aan swab tests en andere pre-board screening tests.
  • HYGIENE: Alle ruimtes van onze schepen worden meerdere malen per dag met een door het ziekenhuis goedgekeurd desinfectiemiddel gezuiverd. Ook zijn er in het hele schip handdesinfectiemiddelen verkrijgbaar.
  • GEZONDHEIDSCONTROLE: De gezondheid van onze gasten wordt dagelijks gecontroleerd (inclusief temperatuurcontrole) en onze schepen hebben een volledig uitgerust medisch centrum met een verhoogd aantal hooggekwalificeerde medewerkers tot uw beschikking.
  • IN ALLE VEILIGHEID ONTDEKKEN: Excursies worden op een "beschermde" manier uitgevoerd volgens onze strikte protocollen, wat betekent dat gasten niet in contact komen met mensen die niet ook aan gezondheids- en veiligheidscontroles zijn onderworpen.
  • SOCIAAL AFSTAND NEMEN: Om de fysieke sociale afstand te waarborgen, mag de capaciteit van het vaartuig niet meer dan 70% bedragen. Het gebruik van mondmaskers is verplicht op openbare plaatsen (behalve aan tafels in restaurants, bars en op het bovendek).
  • CRUISE MET EEN GERUST HART: Met ons flexibele boekingsprogramma kunt u uw vertrekdatum gratis wijzigen tot 15 dagen voor uw cruise. Het is ook mogelijk om een verzekering af te sluiten tegen speciale tarieven.
 


fle-infographic

Flexibel boekingsprogramma

Flexibel boekingsprogramma

Ons Flexibele Boekingsprogramma zorgt ervoor dat u de vrijheid heeft om uw reisplannen vlak voor vertrek te wijzigen. Boek nu met deze speciale voorwaarden of beheer uw bestaande boeking.


 
Gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Uw gezondheid en veiligheid zullen altijd onze topprioriteit zijn.
Naast de al strenge aandacht voor hygiëne aan boord van onze schepen, neemt MSC Cruises extra maatregelen om onze gasten en bemanning te beschermen, zodat u met vertrouwen kunt cruisen op uw volgende vakantie bij ons.

COVID-19 PROTECTIEPLAN

In samenwerking met Europ Assistance hebben we het MSC Covid Protection Plan opgesteld dat onze gasten dekking biedt voor, tijdens en na de cruise, met zowel inclusief annulering als medische en gerelateerde transportkosten.
Geniet van uw cruise in alle rust!

Ontdek meer