Welkom in de
“MSC safe bubble”

BEKIJK DE VIDEO

Safe Bubble Cruise

MSC VERWELKOMT U IN DE SAFE BUBBLE CRUISE

MSC Cruises biedt een veilige en stressvrije vakantiemogelijkheid voor u en zij die uw dierbaar zijn.
Inschepen op een MSC cruiseschip is net zoiets als binnenkomen in een veilige bubbel dankzij ons strikt MSC Cruises Gezondheids- en veiligheidsprotocol

WE HEBBEN DE ACTIVITEITEN IN ALLE VEILIGHEID HERVAT

CRUISE MET ONS

  • COVID19 SCREENING & GEZONDHEIDSMONITORING VOOR IEDEREEN VOOR EN TIJDENS DE CRUISE Zowel de gasten als de bemanningsleden worden vóór het aan boord gaan onderworpen aan een antigeentest en andere controles. Een extra COVID-19 test voor alle gasten tijdens de cruise naast de dagelijkse contactloze temperatuurcontrole. Bemanningsleden ondergaan elke 7 dagen een COVID-19 test. De gezondheid van onze gasten wordt regelmatig gecontroleerd (inclusief dagelijkse temperatuurcontroles en één extra COVID-19 test tijdens de cruise) en onze schepen beschikken over een volledig uitgerust medisch centrum met een verhoogd aantal hoogopgeleide medewerkers. 
  • ONTDEK ONZE VEILIGE EXCURSIES: De excursies aan de wal worden op een "beschermde" manier uitgevoerd volgens onze eigen strikte protocollen, wat betekent dat de gasten niet in contact komen met mensen die niet ook aan onze gezondheids- en veiligheidscontroles zijn onderworpen.
  • SOCIAAL AFSTAND NEMEN: Om een goede sociale afstand te garanderen, bedraagt de capaciteit van het schip niet meer dan 70%. Het gebruik van mondmaskers is verplicht in openbare ruimtes (met uitzondering van restaurants, bars en wanneer men op het zonnedek zit).
  • VOORTDURENDE REINIGING & ONTSMETTING: Alle gebieden van onze schepen worden meerdere malen per dag gereinigd met een ontsmettingsmiddel van ziekenhuiskwaliteit. Er zijn tevens voldoende handdesinfectiemiddelen op het hele schip beschikbaar. 
  • VOLLEDIG OPGELEID PERSONEEL: Uitgebreide training over het nieuwe verbeterde protocol en het gebruik van beschermingsmiddelen ​ 
  • CRUISE MET EEN GERUST HART: Onze boekingsflexibiliteit laat u toe om uw vertrekdatum gratis te wijzigen tot 15 dagen voor uw cruise.


FLE_infographic-cpp-key-numbers-MASTER

Flexibel boekingsprogramma

Flexibel boekingsprogramma

Ons Flexibele Boekingsprogramma zorgt ervoor dat u de vrijheid heeft om uw reisplannen vlak voor vertrek te wijzigen. Boek nu met deze speciale voorwaarden of beheer uw bestaande boeking.


 
Gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Uw gezondheid en veiligheid zullen altijd onze topprioriteit zijn.
Naast de al strenge aandacht voor hygiëne aan boord van onze schepen, neemt MSC Cruises extra maatregelen om onze gasten en bemanning te beschermen, zodat u met vertrouwen kunt cruisen op uw volgende vakantie bij ons.

COVID-19 PROTECTIEPLAN

In samenwerking met Europ Assistance hebben we het MSC Covid Protection Plan opgesteld dat onze gasten dekking biedt voor, tijdens en na de cruise, met zowel inclusief annulering als medische en gerelateerde transportkosten.
Geniet van uw cruise in alle rust!

Ontdek meer