Fietsexcursies

Waarom fietsen

ONTDEK NIEUWE WEGEN
ONTDEK NIEUWE WEGEN

Een van de leukste manieren om een stad te verkennen is per fiets. Ga tijdens uw volgende MSC Cruise op pad met de MSC BIKE ADVENTOURS experience. 

Zie, hoor, ruik en voel een bestemming als nooit tevoren. Gegarandeerd een diepere verbondenheid met uzelf en uw omgeving.


De ervaringen van onze gasten…


"Great guides: informative, helpful, patient" – Carol M. 

"E-Bike was simple to use!" - Susan S. 

"Très bon moment" – Sarah L.

Awards
Award[0].Title

Beste nieuwe excursie

De excursie ‘Bike Adventours’ van MSC Cruises kreeg de prijs voor ‘Best New Shore Excursion’ bij de uitreiking van de ‘Editor-in-Chief Awards 2018’.

Boek nu uw MSC Bike Adventours

U HOEFT NIET SNEL TE GAAN, ALS U MAAR GAAT

U HOEFT NIET SNEL TE GAAN, ALS U MAAR GAAT

Onze zorgvuldig georganiseerde tours voor kleine groepen bieden avonturen vol actie en comfortabele city sightseeing met elektrische fietsen. Reserveer vandaag nog om uw volgende avontuur te beleven met MSC BIKE ADVENTOURS.

Voeg toe aan uw cruise
MAAK KENNIS MET EEN VAN ONZE GIDSEN
Award[0].Title

Boštjan uit Slovenië

“Op mijn dertiende kreeg ik mijn eerste mountainbike van mijn vader, op dat moment kon ik niet vermoeden tot welke passie het zou uitgroeien.”
Award[1].Title

Marija uit Oekraïne

“Een gewone fietsuitstap of een toeristische tocht wereldwijd naar een andere stad, het maakt niet uit, ik ontmoet onderweg altijd fantastische mensen.”
Award[2].Title

Sara uit Italië

“Als kind was fietsen gewoon iets wat ik in mijn vrije tijd deed, na verloop van tijd is het de normale manier geworden om me dagelijks vlot in het verkeer te begeven in grote steden”
Award[3].Title

Murdin uit Indonesië

“Fietsen om gezond en gelukkig te leven”
Award[4].Title

Andrea uit Polen

De wildste rit: 2,5 uur klimmen, 23 minuten dalen langs de Brocken, Duitsland, via schitterende singletracks.
Award[5].Title

José uit Cuba

“Al die afgelegde kilometers zijn snel vergeten wanneer je geniet van een adembenemend uitzicht dat je enkel per fiets te zien krijgt.”

Koop uw fietskledij

MSC Bike Adventours kledij

MSC Bike Adventours kledij

Rijd langer en voel je sterker met onze pro-wielertrui en race-ready rugnummer, ontworpen door Essor Design Studio en exclusief beschikbaar aan boord. Beschikbaar in S - XL
Boek nu uw Bike Tour

Onze partner

MOUNTAINBIKE COACHING UK – MBCUK

MOUNTAINBIKE COACHING UK – MBCUK

MBCuk is een bedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat professionele mountainbike-coaching geeft in een veilige, prettige leeromgeving. Hun doel is om bestaande kennis en ervaring te bundelen en verder te ontwikkelen en deze verder te verspreiden onder alle fietsers.
MSC Cruises heeft MBCuk geselecteerd om onze gasten die kiezen voor MSC Bike Adventours een ongekend mooie ervaring hebben met de beste veiligheidstrainingen van de MSC bike gidsen.

VEELGESTELDE VRAGEN