WAAROM WIJ ONZE WEBSITE UPDATEN

WAAROM 

Wegens nieuwe wettelijke voorschriften zijn wij onze website aan het bijwerken om u de beste en meest veilige ervaring te bieden. Vanaf nu moet u, om toegang te krijgen tot uw persoonlijke ruimte, een account maken die bestaat uit uw e-mailadres en een beveiligd wachtwoord.
In uw persoonlijke ruimte kunt u uw persoonlijke gegevens en instellingen beheren en uw volgende cruises aanpassen. 


ALS U REEDS UW RESERVERINGSNUMMER HEEFT ONTVANGEN EN U WENST EXTRA’S TOE TE VOEGEN AAN UW BOEKING
Voer uw reserveringsnummer, voornaam en achternaam in en personaliseer uw cruise door excursies, specialiteitenrestaurants, drankenpakketten, internetpakketten, SPA-pakketten en vele andere diensten aan boord toe te voegen. 
Om uw volledige boekingsgegevens in te zien dient u eerst een account aan te maken of in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord, indien u reeds een account heeft aangemaakt. Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden, volg dan de volgende stappen. 
 
U HEEFT REEDS EEN ACCOUNT
Meld u hier aan met uw e-mailadres en wachtwoord.
Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit eenvoudig ophalen door hier te klikken. Controleer vervolgens de e-mail die aan uw account is gekoppeld en volg de stappen om uw nieuwe wachtwoord in te stellen.
Als u een account hebt die voor 2 oktober gemaakt is, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen met een nieuw wachtwoord dat voldoet aan de wettelijke voorschriften.
  
U HEEFT NOG GEEN ACCOUNT

Registreer u op onze website door een e-mail en een wachtwoord in te voeren. Voer daarna uw naam, achternaam en geboortedatum in.
Als u al een cruise bij MSC hebt geboekt, vindt u bij registratie op onze website elk detail dat u nodig heeft in uw persoonlijke ruimte en heeft u de mogelijkheid om uw volgende cruises te verkennen, te beheren en aan te passen.