Overige diensten aan boord

Personaliseer ieder aspect van uw reis

Personaliseer ieder aspect van uw reis

Bij MSC Cruises zijn we trots dat we u een heel compleet aanbod van diensten aan kunnen bieden aanboord. 
Zo kunt u ieder aspect van uw reis personaliseren, precies zoals u dat wilt, zodat u van de vakantie kunt genieten die u verdient. Sommige van deze services zijn een categorie opzich, dus we hebben ze hier voor uw gemak allemaal op een rijtje gezet.

Wasserette

Het plezier van schone kleding

Het plezier van schone kleding

Met onze waspakketten zorgen wij er voor dat u altijd goed gekleed bent tijdens uw cruise. Of mals u dit wenst, kunt u ook kiezen voor de service om thuis te komen met kleding dat gewassen, gevouwen en klaar is om opgeborgen te worden. 
 
Met de mogelijkheid om te kiezen tussen de 10 tot 40 stuks, is er altijd een pakket passend bij uw wensen. Wij bieden ook speciale waspakketten aan voor babykleding, welke de kleding van uw baby perfect zult reinigen. Ons personeel gaat altijd met zorg om met de kleding van uw baby. Want iedereen, tot de jongste familieleden, houden van het gevoel van fris gewassen kleding. 
 
 
*Op de prijzen die in uw online account worden getoond, zijn de kortingen reeds verrekend.

Bloemen

Zeg het met bloemen

Zeg het met bloemen

Verrijk iedere gelegenheid met geurige verse bloemen!
De receptie aan boord staat voor u klaar om uw bestelling te behandelen zodat u, tegen de lokale prijzen, iedere gelegenheid heel speciaal kunt maken.

24-uurs Receptie

Wij staan altijd voor u klaar

Wij staan altijd voor u klaar

Onze gekwalificeerde meertalige bemanningsleden staan 24/7 voor u klaar bij de receptie. 
Wat u ook nodig heeft, wanneer dan ook, bij hen bent u altijd aan het juiste adres.

Post service

Zeg het met een kaartje

Zeg het met een kaartje

U kunt geschenken en post via de receptie versturen, zij zullen u informeren over de kosten en deze aan uw boordrekening toevoegen.  
Via onze lokale postagent in de eerst volgende haven zal het verstuurd worden. Zo dat u altijd verbonden kunt blijven met iedereen, overal ter wereld.