Overige diensten aan boord

Personaliseer ieder aspect van uw reis

Personaliseer ieder aspect van uw reis

Bij MSC Cruises zijn we trots dat we u een heel compleet aanbod van diensten aan kunnen bieden aanboord. 
Zo kunt u ieder aspect van uw reis personaliseren, precies zoals u dat wilt, zodat u van de vakantie kunt genieten die u verdient. Sommige van deze services zijn een categorie opzich, dus we hebben ze hier voor uw gemak allemaal op een rijtje gezet.

Wasserette

Het plezier van schone kleding

Het plezier van schone kleding

Onze wasserijpakketten zijn goede manieren om er voor te zorgen dat u altijd goed gekleed bent tijdens uw cruise. Of als u dit wenst, kunt u terug naar huis keren met kleding dat gewassen, gevouwen en klaar is om opgeborgen te worden, door uw voordeel te halen uit de service die geboden wordt tijdens uw cruise.

Met opties van 10 tot 40 stuks, is er altijd een passende aanbieding. Wij bieden zelfs een speciale service voor het wassen van babykleding, welke de kleding van uw baby perfect zult reinigen door gebruik te maken van ons personeel dat de kleding met zorg zal behandelen. Want iedereen, tot de jongste familieleden, houdt van het gevoel van fris gewassen kleding.

Bloemen

Zeg het met bloemen

Zeg het met bloemen

Verrijk iedere gelegenheid met geurige verse bloemen!
De receptie aan boord staat voor u klaar om uw bestelling te behandelen zodat u, tegen de lokale prijzen, iedere gelegenheid heel speciaal kunt maken.

24-uurs Receptie

Wij staan altijd voor u klaar

Wij staan altijd voor u klaar

Onze gekwalificeerde meertalige bemanningsleden staan 24/7 voor u klaar bij de receptie. 
Wat u ook nodig heeft, wanneer dan ook, bij hen bent u altijd aan het juiste adres.

Post service

Zeg het met een kaartje

Zeg het met een kaartje

U kunt geschenken en post via de receptie versturen, zij zullen u informeren over de kosten en deze aan uw boordrekening toevoegen.  
Via onze lokale postagent in de eerst volgende haven zal het verstuurd worden. Zo dat u altijd verbonden kunt blijven met iedereen, overal ter wereld.