Speciale diëten & Menu's

Wij geloven dat iedereen op een MSC cruiseschip bijzonder is

Wij geloven dat iedereen op een MSC cruiseschip bijzonder is

Daarom verzorgen wij gepersonaliseerde menu's en oplossingen voor ieders eetwensen.

- Vegetarische menus met heerlijke specialiteiten, vers bereid volgens de gourmet standaard waar MSC bekend om staat 

- Voorbereide Kosher maaltijden

- Glutenvrije keuken: MSC Cruises heeft een certificaat behaald van Bureau Veritas om glutenvrije menu’s wereldwijd te dienen (food code : 20ppm) in de hoofdrestaurants van de MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Musica.
  • Glutenvrije menu's voor ontbijt, lunch, tea time en diner.
  • Glutenvrije lunchpakketten voor zorgeloze excursies en bezoeken aan havens
  • Grote keuze aan glutenvrije dranken, inclusief cocktails en bieren
  • Volledig glutenvrije recepten worden bereid door talentvolle koks in speciale keukens aan boord, met producten die in aparte ruimtes worden bewaard volgens de veiligheidsregels en richtlijnen van het "Cruises Project" van de Italiaanse Coeliac Society (Italiaanse coeliakievereniging) met wie MSC nauw samen werkt voor de bovenstaande schepen, varend in de Middellandse Zee en Noord-Europa.
  • Aan boord van de MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Opera en MSC Lirica, kunnen de passagiers zullen over een beperkte selectie aan glutenvrije verpakte snacks beschikken, zoals koekjes, croissants, taart en muffins.
  • Een certificaat van Bureau Veritas voor een toelating om glutenvrije menu’s te dienen op de MSC Meraviglia, MSC Seaside en MSC Seaview, wordt 1 maand na hun lancering verwacht.