MSC Aurea Spa

Een authentieke Balinese spa op zee

Een authentieke Balinese spa op zee

Een authentieke Balinese Spa in zee
MSC Cruises is het enige bedrijf die u een authentieke Balinese Spa aan boord van haar schepen aanbiedt, met een brede waaier aan spa en schoonheidsbehandelingen, en een uitstekend zicht op zee.

De MSC Aurea Spa ontvangt u in een exotisch decor van natuursteen, luxe houtsoorten en rijke mozaïken. Het complex is opgedeelt uit verschillende verzorg- en massageruimtes, een kapsalon, een schoonheidsinstituut, evenals thermen. Het kapsalon Jean Louis David, de traditionele Barber Shop en de nagelstudio, aanwezig in de meeste van onze spa's, laten u weer jong voelen, van top tot teen.

Geniet van onze specialisten om u te ontspannnen !Met zo veel keuze en een groot aanbod aan voordelige spapakketten, kunt u uzelf verwennen met iedere dag een andere behandeling.
De prijzen zijn aan boord weergegeven. De aangeboden services door de Spa zijn niet in de prijs van de cruise inbegrepen en worden op het einde van de cruise betaald.

 
Een belasting van 15% wordt toegepast op de prijs van elke service. Alle details worden op de factuur weergegeven.

SERVICES EN BELANGRIJKSTE SPA BEHANDELINGEN (bovenop de prijs van de cruise)

  • Uitgebreide SPA behandelingen - tot 20 typen massages - inclusief Balinese, sport-, Thaise, en Hot Stone massages - 19 lichaamsbehandelingen - 19 gezichtsbehandelingen, aromatherapie, een manicure en pedicure, sauna en Turks bad, afhankelijk van het schip.
  • Koppels Rituals and Haar Rituals - de perfecte combinatie van de beste behandelingen in één sessie.
  • State-of-the-art schoonheidsbehandelingen inclusief Mya Advance - een echt alternatief voor body sculpting, Q-Frequency radio frequentie behandelingen en electroporation - een niet-invasieve, anti-aging behandeling die uw huid diep voedt zonder naalden.
  • Schoonheidsspecialisten ondersteund door een volledig doorlopend trainingsprogramma
  • Schoonheidssalon met kapsalon
  • Exclusieve signatuur-behandelingen speciaal samengesteld en steeds verbeterd door MSC Cruises 
  • “Enjoy the colour” – exclusieve wellness cocktails in de SPA Bar gebaseerd op het concept van de 5 kleuren van de natuur. Heerlijk gezond.
  • Tienerbehandelingen: Teenage Kicks: 11 super voordelige behandelingen om tieners kennis te laten maken met het genot van een SPA op zee 
  • Aurea Beleving: Speciaal gecombineerde kajuit en SPA-pakket 
  • Uitstekende prijs-kwaliteits verhouding van een gevarieerd aanbod aan speciale vooraf geboekte pakketten.

SPECIFIEKE SPA BEHANDELINGEN VOOR JONGEREN (bovenop de prijs van de cruise)
 
Het gamma Teenage Kick biedt een brede waaier aan gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen voor onze jonge passagiers, aan onklopbare prijzen.
 
De jongeren kunnnen van de MSC Aurea Spa service genieten onder enkele voorwaarden:
 
Gezichts- en lichaamsbehandeling: De 13/15-jarigen moeten vergezeld zijn door een volwassene, een getekend toestemmingsbrief tonen en een zwembroek dragen ; de 16/17-jarigen mogen van de behandelingen genieten zonder vergezeld te zijn, maar moeten een getekend toestemmingsbrief tonen en een zwembroek dragen. De behandelingen zullen toegediend worden door een professionele met hetzelfde geslacht.
• Thermal area: op de MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Bellissima zijn gasten onder de 18 jaar oud niet toegestaan. Op alle andere schepen: gasten van 13 tot 15 jaar worden toegelaten wanneer zij vergezeld zijn door een volwassene met daarnaast een ondertekende toestemmingsformulier.  
• Kapper: gasten onder 18 jaar oud kunnen een behandeling krijgen wanneer zij vergezeld zijn door een volwassene met daarnaast een ondertekende toestemmingsformulier.  
• Manicure & Pedicure: gasten onder 18 jaar oud kunnen een behandeling krijgen wanneer zij vergezeld zijn door een volwassene met daarnaast een ondertekende toestemmingsformulier. 
• Solarium & Medi-Spa: gasten onder de 18 jaar zullen niet worden toegelaten. 
• MEDI Spa Centrum: gasten onder de 18 jaar zullen niet worden toegelaten.