Chef-kok

Bruno Zaza

Bruno Zaza, chef-patissier, werd geboren in Grenoble, Frankrijk waar hij op jonge leeftijd een liefde ontwikkelde voor patisserie, wat zou uitgroeien tot een levenslange passie.

Na afgestudeerd te zijn als “Patissier, Chocolatier, Confiseur en Glacier” in Frankrijk, werkte Bruno in verschillende banketbakkerijen in zijn geboortestreek, waar hij zijn vaardigheden verfijnde. Jaren later, in 1995, begon hij te werken op cruiseschepen en begon hij zijn uitgebreide kennis van patisserie te delen met de rest van de wereld.

De reizen die hij maakte inspireerden hem om zijn creativiteit te ontwikkelen en om nieuwe smaken en sensaties te ontdekken. Uiteindelijk kwam hij in 2005 bij MSC Cruises terecht, waar hij sindsdien patisseriemenu's en desserts voor de gehele vloot heeft ontwikkeld en zo zijn kennis en kunde met het team aan boord deelt.

Zijn recepten zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen en hij gebruikt alleen ingrediënten die hij persoonlijk selecteert en die vers aan boord worden gebracht.