Chef-kok

Paolo Tarantino

Paolo Tarantino, chef-kok voor de MSC-vloot, is een gerespecteerde professional op het gebied van voedselbeheer en bovendien een bekwame chef-kok, met een enorme ervaring in het werken op zowel kleine als grote voedselbereidingsprojecten aan boord van luxe schepen, maar ook in hotels en restaurants.

Paolo kwam in 2005 bij MSC terecht en is nu chef-kok van de vloot, waarbij hij de leiding heeft over een team professionele chef-koks en de rest van ons keukenpersoneel.

Paolo is geboren in Milaan, Italië en was al van jongs af aan gefascineerd door de culinaire wereld. Na te zijn afgestudeerd aan de hotelschool in Milaan, kon hij niet wachten om zijn culinaire carrière te beginnen. Hij was zeer gepassioneerd en uiterst leergierig. Aanvankelijk was Paolo gespecialiseerd in de patisserie en werkte hij in een kleine banketbakkerij in het centrum van Milaan. Na zijn opleiding wilde hij de culinaire wereld nog verder verkennen en besloot hij zijn twee grootste passies te combineren: reizen en koken.
Hij begon daarom te werken in prestigieuze en luxe restaurants en hotels in Italië en de rest van Europa, waar hij cruciale culinaire kennis opdeed onder het toeziend oog van gerenommeerde Italiaanse en internationale koks.

Door zijn liefde voor de zee besloot Paolo vervolgens om te werken als keukenmedewerker bij bekende en prestigieuze cruiseorganisaties, waaronder Princess Cruises, Disney Cruise Lines (openingsteam) en Crystal Cruises.
Chef-kok Paolo Tarantino legt uit: “Mijn grootste voldoening is om mijn gasten te zien stralen van genot.”