SCHEEPSINFORMATIE


Zoek en boek uw cruise

MSC Bellissima biedt een groot aantal functies aan, van de innovatieve MSC for Me-technologie die een verbeterde ervaring aan boord biedt tot Zoe, een voor spraak geschikt kunstmatige intelligentie-apparaat in elke hut. Bovendien worden gasten verwend met 12 internationale eetgelegenheden.


Download de gratis app voordat u graag cruisen

msc_for_me_logo  


BEKIJK VIRTUELE TOUR

VR_logo

Ervaar hoe het is


Ontdek het leven aan boord bij MSC alsof u er zelf bij was! Voor een 360˚ rondblik hoeft u alleen uw telefoon mee te draaien of gebruikt u de cursor op uw desktop. Bekijk de video met een VR-headset en beleef het nog intenser!

Galleria Bellissima


Deze 96 m overdekte promenade is voorzien van verschillende winkels, restaurants en rustige plekjes om te relaxen. Elke avond wordt deze promenade voorzien van muziek, thema-avonden en entertainment.


Bekijk 360° Virtual Tour

De langste LED koepel op zee


Het plafond aan de binnenkant van de promenade is voorzien door een gigantisch 480 m² LED-scherm. Een visuele magie wordt de hele dag door getoond: een atmosferische digitale hemel om verschillende panorama's weer te geven. Van zonsopgang, de zonsondergang tot een sterrenhemel.

Sfeervol zwembad


Met ongeveer 10 m² openbare ruimte per gast is er genoeg ruimte bij het zwembad. De MSC Bellissima positioneert zich als een van de schepen met de meeste ruimte aan het zwembad.

Het hoofdzwembad is 's avonds het indrukwekkendste dankzij sfeervolle verlichting, een groot scherm en modern design.


Bekijk 360° Virtual Tour

Horizon zwembad


Het Horizon zwembad biedt overdag op het dak nog meer ruimte voor zonaanbidders.

'S Nachts zal het gebied worden getransformeerd in een prachtige outdoor gedeelte voor dans en entertainment in openlucht.

MSC YACHT CLUB


Een exclusieve oase van verfijning 

Ontdek een schip in een schip. Een plek waar u van exclusiviteit en privacy in een wereld van keuze geniet. Waar u zich overgeeft aan de luxe van een privéclub en u bovendien toegang krijgt tot de talloze recreatie- en entertainmentmogelijkheden van de rest van het schip. 

Welkom in de MSC Yacht Club, een cruise-ervaring als geen ander.


Bekijk 360° Virtual Tour

MSC Aurea Spa


De MSC Aurea Spa op de MSC Bellissima is een luxe Balinese spa met exclusieve ontspanningsbehandelingen om lichaam en geest te revitaliseren. Compleet met een thermisch gedeelte, een schoonheidssalon met manicure mogelijkheden, zal de MSC Aurea Spa u verwennen van top tot teen.


Bekijk 360° Virtual Tour

MSC Gym by Technogym®


Uitgerust met state-of-the-art Technogym cardio- en krachttrainingsapparatuur, biedt de  sportschool van de MSC Bellissima een breed scala aan fitnesslessen en innovatieve fitnessprogramma's