MSC GRANDIOSA


DOOPEVENEMENT


MSC Grandiosa, ons nieuwste vlaggenschip, is verwelkomd in de MSC Cruises' vloot door een eerbetoon te brengen aan de haven van Hamburg in een duizelingwekkend schouwspel van licht en vuurwerk terwijl ze de Elbe invoer. Met de A-lijst van beroemdheden en muzikanten was de sprankelende, met sterren bezaaide doopceremonie die op 9 november in Hamburg werd gehouden, een evenement als geen ander.

Sophia Loren


De Italiaanse filmlegende Sophie Loren is geboren in Rome en opgegroeid in Napels. Vanaf jonge leeftijd werkte zij als model voor tijdschriften en vocht ze hard voor haar eerste kleine rollen in films. Daarna zorgde haar schoonheid en talenten ervoor dat zij uitgroeide tot een Italiaans en internationaal icoon, geliefd en bewonderd door de hele wereld. Zij staat bekend als de meest populaire Italiaanse actrice aller tijden, winnaar van een groot aantal prijzen, inclusief een Oscar voor haar rol in La Ciociara (Two Women). Loren is godmother van de gehele MSC Cruises vloot.

Michelle Hunziker


Levendig en vol met zelfspot, Michelle Hunziker is een all-round entertainer met een apart gevoel voor humor. Ze is geboren in Zwitserland en heeft een Nederlandse moeder en een Zwitsers-Duitse vader. In 1993 verhuisde ze naar Italië waar ze in drie jaar tijd een succesvolle tv-carrière heeft opgebouwd. Als hoogtepunten was zij co-presentatrice van de Italiaanse programma Striscia la Notizie, Zelig en Paperissima, evenals verschillende edities van het Samremo Music Festival en haar acteerrollen in diverse comedies en sit-coms. Zij heeft ook veel gewerkt in de theater- en filmindustrie, terwijl ze ook nog eens een carrière opbouwde op Duitse televisie. Ze woont nu in Milaan en is trotse moeder van drie geweldige dochters.

​Jochen Schropp


Behalve humoristisch, betrokken en stralend ook een van de meest geliefde entertainers van Duitsland, dat is Jochen Schropp. Hij werd in 1978 in Berlijn geboren en nam naast zijn acteerstudie ook zangles en deed voice-overs. Jochen is van alle markten thuis: een talk show of een familieshow presenteren, acteren in een succesfilm, niets gaat hem te ver.

Mousse T.


Mousse T heeft een carrière van meer dan dertig jaar achter de rug en is mogelijk een van de beste House producers die Duitsland ooit heeft voortgebracht. Samen met Errol Rennalls richte hij het legendarische platenlabel Peppermint Jam Records op en creëerde aanstekelijke hits als ‘Horny’ en, samen met Tom Jones, de klassieker ‘Sex Bomb’. Nadien ging het verder bergopwaarts met een Ivor-Novello Award en een nominatie voor een Grammy Award. Onlangs sloeg hij een nieuw carrièrepad in als jurylid van de Duitse versie van de razend populaire talentenshow DSDS, (Germany’s Got Talent).

Emma Lanford


Emma Lanford begon met zingen toen zij op jonge leeftijd meedeed in het schoolkoor. Zij werd ontdekt tijdens een optreden in haar thuisplaats Birmingham in Engeland, waarna zij al snel op weg was naar Duitsland om daar te werken met platenproducer Mousse T. Hun samenwerking resulteerde in een serie hits, als Horny’, ‘Fire’, ‘Is it Cos I’m Cool?’ en ‘Right About Now’. Ook traden zij samen op in het Bundesvision Songfestival van 2005. Verder stond Emma in het Staatstheater van Hannover waar zij te zien was als de Cheshire Cat in Mousse T’s musicalversie van Alice in Wonderland.

​Annemarie & Wayne Carpendale


Annemarie en Wayne Carpendale zijn een van de meest populaire koppels op de Duitse televisie. Samenwonend in München de afgelopen 12 jaar en getrouwd in 2013, hebben ze onlangs hun zoon Mads toegevoegd aan hun levensgeluk. Annemarie is een van de bekendste en populairste gastheren in Duitsland en entertaint regelmatig een groot publiek voor en in prime time. Daarnaast is ze al meer dan tien jaar gastheer van de Oscars voor Duitsland.  Wayne is al meer dan twee decennia een vaste waarde op de Duitse televisie. Als een unieke acteur, entertainer en presentator van bekende tv-entertainmentformaten is hij bekend in Duitsland en een absolute publiekslieveling.

Max & Friends


Max & Friends is een band die bij ontelbare bedrijven binnen en buiten Europa al jarenlang garant staat voor entertainment van wereldklasse en geweldige feesten. Veel van deze muzikanten hebben prijzen gewonnen in het jazz-circuit of hebben gewerkt met of gespeeld op wereldtournees van menig beroemde ster, van klassiek tot pop. Het zou hier te ver voeren om ze allemaal op te noemen, maar Max & Friends is niet zomaar een band. De bandleden zijn beste vrienden die graag elke seconde van de dag samen muziek maken.

Michael Batz


Michael Batz is een kleinkunstartiest van een bijzondere orde. Hij luistert niet alleen evenementen op in steden binnen en buiten Duitsland, maar geeft door zijn werk ook ‘verlichting’ door het duister uit het hart en de ziel te verdrijven. Een soort filosofie van het licht. Michael Bentz bedwingt esthetische, sociale en spirituele beperkingen met boeiende lichtshows en fantastische installaties, die vol zitten met intuïtieve en originele kracht en charisma.

Dankzij
Award[0].Title

Qatar Airways

Award[2].Title

Gebr. Heinemann

Award[3].Title

Shell Marine

Award[4].Title

Movado Group Inc.

Award[5].Title

Swarovski