ENTERTAINMENT


Zoek en boek uw cruise

De MSC Meraviglia tilt entertainment op zee naar een ongekend niveau.


Geniet van exclusieve wereldklasse shows uitgevoerd in innovatieve locaties zoals de Carousel Lounge en de multifunctionele karaoke bar, comedy club, de TV-studio Bar. De jongere gasten kunnen profiteren van een super-pretpark met sportcentrum om te sporten, spelletjes overdag te spelen en feesten tot in de vroege uren. De hele familie kan genieten van uren plezier in een van de meest omvangrijke en spannende waterparken op zee.

Het Broadway Theater


Elke cruise biedt minstens 6 verschillende shows - zelfs op een 7-nacht-cruise - met innovatief wereldentertainment en 'staande ovatie'-producties.

Polar Aquapark


Een van de meest spannende waterparken op zee, met drie spetterende waterglijbanen, een 'Himalayan Bridge' en activiteiten voor alle leeftijden.

TV Studio & Bar


Deze high-tech ruimte herbergt radio-uitzendingen met een tv-studio, live-wedstrijden, quizzen, talentenjachten en andere leuke activiteiten. Het dient ook als een sfeervolle comedy club, karaoke bar en een bar waar geregeld opgetreden wordt met livemuziek.

Attic Club


Feest met vrienden, geniet van een slaapmutsje of dans tot in de kleine uurtjes in de stijlvolle nachtclub.

Sportcomplex


Dit grote attractiepark biedt een uitgebreide arena waar onze jonge gasten kunnen sporten en spelletjes spelen overdag.

F1-Simulators


Voor de jongeren en hen met een jonge geest. De twee Formule 1 virtual-reality raceauto's strijden tegen elkaar.

Bowling


Voor de eerste keer op zee, een volledige bowlingbaan!

Baby Club


Kinderen 1 tot 3 jaar oud kunnen genieten van activiteiten en spelletjes ontworpen in samenwerking met Chicco.

Mini en Juniors clubs


Kinderen van 3 tot 11 jaar kunnen deelnemen aan tal van leuke activiteiten, dankzij onze samenwerking met LEGO®. Een grote selectie van LEGO is beschikbaar in onze Mini en Juniors Clubs. Ontdek tevens de LEGO® Experience On Board: een hele dag gewijd aan leuke LEGO activiteiten voor het hele gezin!

Teens clubs


MSC Meraviglia biedt twee tieners clubs, een voor de 12-14-jarigen en een voor 15-17 jarigen. Daarnaast is er een teens-only gedeelte welke dient als bioscoop, speelzaal en disco, afhankelijk van het tijdstip van de dag.