MSC Meraviglia


Herbeleef de droopceremonie

MSC MERAVIGLIA


HET ACHTSTE WERELDWONDER

Dit exclusief evenement vond op 3 juni plaats in Havre en bracht gerenommeerde Franse artiesten op het podium samen, dit in het gezelschap van verschillende internationale sterren en de toonaangevende media. Herbeleef dit uitzonderlijke evenement door naar beneden te scrollen waar u de fotogallerij kan terugvinden. 

SOPHIA LOREN


De meter van het nieuwe schip was de altijd elegante Sophia Loren, het wereldbekende icoon van de Italiaanse cinema. Naar mate de uitbreiding van de MSC Cruises vloot, blijft de ster elk nieuw schip dopen. Niet enkel haar loyaliteit weerspiegelt haar geloof in MSC Cruises, maar ook haar unieke schoonheid, haar talent en de Mediterrane stijl van Miss Loren, waardoor ze dezelfde stijl vertegenwoordigt dat elk detail aan boord uniek maakt.

GAD ELMALEH


De ceremoniemeester van het evenement was de Frans-Marokkaanse acteur en komiek Gad Elmaleh. Als één van de grootste talenten in de wereld van de komedie in Europa, heeft Gad recent een nieuwe uitdaging in zijn carrière gevonden door het Amerikaanse publiek te veroveren. Hij trad op in meer dan 70 uitverkochte shows in de Verenige Staten tussen 2015 en 2016.

PATRICK BRUEL


Patrick Bruel is één van de bekendste gezichten in de Franse cinema, televisie, theater en in de popmuziek. De laatste 4 decennia heeft hij een aanzienlijk succes gehad als acteur en zanger. Na de tsunami in Zuid-Azië in 2004 heeft hij mee het lied “Et puis la terre” geschreven in het voordeel van het Rode Kruis. Hij doet ook elk jaar mee aan verschillende evenementen in deze sector, zoals Les Restos du Coeur, le Téléthon (sponsor 2013) en ondersteunt actief goede doelen zoals het bestrijden van cyberstalking.

KIDS UNITED


Opgericht in 2015 om de campagnes van UNICEF te ondersteunen, een getalenteerde groep kinderen van 8 tot 16 jaar uit alle sociale kringen is de populaire Franse popgroep Kids United. Samen maken ze zich sterk voor de rechten van de kinderen uit de hele wereld. En met meer dan 1 miljoen verkochte albums hebben ze een wereldwijd publiek kunnen raken met hun liedjes over vrede en hoop.

UNICEF


UNICEF ambassadeurs zullen ook aanwezig zijn op het evenement om het initiatief van MSC Cruises en UNICEF te ondersteunen. “Get on Board for Children”, een wereldwijde samenwerking opgericht in 2009. Tot op heden zijn de levens van bijna 41.000 kinderen en hun families gesteund door de bijdrage van MSC Cruises en haar gasten.

Met dank aan
Award[0].Title

SAP

Award[1].Title

Shell

Award[2].Title

Gebr. Heinemann

Award[3].Title

Haropa – Le Havre port

Award[4].Title

Le Havre Tourisme et culture

Award[5].Title

Hugo Boss

Award[6].Title

Swarovski

Award[7].Title

MCS