RESTAURANTS


RESTAURANTS


Prachtige, authentieke eetgelegenheden in 12 verschillende locaties.

A la carte restaurants


MSC Meraviglia's à la carte restaurants serveren een heerlijke mix van verse Mediterraanse gerechten en internationale specialiteiten in een prachtige omgeving. 

¡HOLA! Tapas bar door Ramón Freixa


Gelegen op dek 6 in het hart van de iconische mediterrane stijl promemade, HOLA! Tapas Bar verwelkomt u in een geweldige culinaire ervaring, gecreëerd door de beroemde Spaanse chef-kok Ramón Freixa, een twee Michelinsterren chef. Een sociale eetervaring waar gasten kunnen genieten van gedeelde schotels en een prachtige viering van de mediterrane manier van leven.

Butcher's Cut


De Amerikaanse-stijl steakhouse serveert de beste stukken vlees uit de hele wereld, begeleid door gewaagde Nieuwe Wereld wijnen en cocktails.

Kaito Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar


Traditie en moderniteit gaan hand in hand in dit stijlvolle teppanyaki-en sushirestaurant. Deze charmante plek biedt heerlijke authentieke Aziatische gerechten terplekke bereid met alleen de meest verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Ocean Cay Restaurant


Een overheerlijk zeevruchten menu om van te watertanden met gerechten zoals: in de oven gebakken Middellandse zeebaars in een zoutkorst, gestoomde kingkrab, Boston kreeft, bruine krab, oesters, tijgergarnalen. Een zeevruchtenschotel om te delen en veel meer, klaargemaakt met de meest verse ingrediënten en aangevuld door een schitterende internationale wijnlijst: dit zijn de magische ingrediënten van ons visrestaurant op onze MSC Meraviglia.

Marketplace Buffet


20 uur per dag geopend, keuze uit een groot aantal mediterrane specialiteiten met een geweldige uitzicht. Zichtbare keukens en een Mozzarella-making gedeelte waar gasten mee kunnen kijken terwijl onze chefs de allerverste gerechten aan het voorbereiden zijn. Het uitgebreide buffet serveert vele diverse internationale gerechten, gezonde keuzes en nog vele andere smaken.