MSC SEASIDE


Inhuldiging

The place to be, volg de zon over de oceaan!


In de avond van 22 december 2017, na de transatlantische oversteek van 21 dagen, werd het vlaggenschip van MSC Cruises de MSC Seaside, het schip dat de zon volgt, genaamd in een met sterren bezaaide Inhuldiging in Miami.


Herbeleef dit geweldige evenement door hieronder door de onderstaande fotogalerij te scrollen!

SOPHIA LOREN


Het Italiaanse filmicoon Sophia Loren werd geboren in Rome en groeide op in Napels. Ze begon op jonge leeftijd te werken als een personage in fotoromans in magazines en vocht hard voor haar eerste kleine rollen in films. Van daaruit maakte haar talent en schoonheid haar een Italiaans en internationaal icoon, bekend en bewonderd over de hele wereld. Beschouwd als de meest populaire Italiaanse actrice aller tijden, heeft ze vele prijzen gewonnen, waaronder een Oscar voor haar rol in La Ciociara (twee vrouwen). Sophia Loren is meter van de hele MSC Cruises-vloot.

ANDREA BOCELLI


Met zijn zachte en herkenbare stem als een handtekening en meer dan tachtig miljoen verkochte platen wordt Andrea Bocelli overal beschouwd als de erfgenaam van de Italiaanse vocale traditie. Als klassiek zanger van concerten voor een groot publiek versloeg hij menig disco-platen. Zijn boodschappen van geloof en hoop kunnen enkel zijn eigen positiviteit versterken. Hij ondersteunt tevens, samen met de Andrea Bocelli Foundation, talloze sociale doelen . Tijdens de viering zal Andrea Bocelli ook optreden met het kinderkoor "Voices of Haiti".

RICKY MARTIN


Ricky Martin, die reeds meerdere GRAMMY's en LATIN GRAMMY's won, is het idool van de latinomuziek van zijn generatie. Hij is geliefd bij fans over de hele wereld vanwege zijn gevoel voor ritme, zijn gesmaakte optredens en de passie die hij uitstraalt. Billboard noemt hem" een internationaal popicoon en Wereld ambassadeur voor de latino muziek". Martin heeft ook nog tientallen prestigieuze internationale prijzen gekregen voor zowel zijn carrièreprestaties als zijn verstrekkende filantropische inspanningen.

MARIO LOPEZ


Mario is de tweevoudige Emmy-winnaar met EXTRA, een nationale dagelijkse entertainmentshow. Lopez heeft niet alleen een voorkeur voor de entertainmentindustrie, hij is ook een fanatieke sportfan. Lopez heeft ook een YouTube-kanaal gelanceerd genaamd The Lopez Family. Gemaakt samen met Awestruck, schitteren zijn vrouw Courtney, hun twee kinderen en twee honden op dit kanaal. Naast al zijn andere ondernemingen, heeft Mario met 'Extra Lean' een bestseller-kookboek van de New York Times,  en heeft voorts ook nog zijn eigen nationale radioshow "On with Mario Lopez".

DAN MARINO


Dan Marino is een legendarische NFL-superster die algemeen wordt beschouwd als een van de grootste quarterbacks aller tijden. Marino speelde voor de Miami Dolphins van 1984-2000. Hij werd in 2005 gekozen tot lid van de Pro Football Hall of Fame en keerde in 2014 terug naar waar hij zijn hele carrière speelde, de Miami Dolphins, deze keer als een speciale adviseur. Zijn aanwezigheid hier op de doopceremonie geeft nog meer glans aan de nieuwe samenwerking met MSC Cruises als de officiële cruisemaatschappij van de Miami Dolphins.

Met dank aan
Award[0].Title

MSC Cargo

Award[1].Title

Hewlett Packard Enterprise

Award[2].Title

PortMiami

Award[3].Title

Ocean Drive Magazine

Award[4].Title

Nestlé

Award[5].Title

Shell Marine

Award[6].Title

Florida Stevedoring Inc.

Award[7].Title

Holt Logistics in the Ports of Philadelphia

Award[8].Title

Gebr. Heinemann

Award[9].Title

The Port of New Orleans

Award[10].Title

South Carolina Ports

Award[11].Title

The Port Authority of New York & New Jersey

Award[12].Title

Port Newark Container Terminal