RESTAURANTS


19 geweldige eetgelegenheden met een wereld van smaken


Een ruime selectie van 19 stijlvolle bars en lounges.

De hoofdrestaurants


MSC Seaside's hoofdrestaurants serveren een heerlijke mix van vers bereide mediterrane gerechten en internationale specialiteiten in een elegante omgeving.

Pan Asian Market Kitchen by Roy Yamaguchi


Ons pan-Aziatisch restaurant, ontworpen door de bekroonde chef kok Roy Yamaguchi, biedt u een onvergetelijke culinaire ervaring aan. Chef  Yamaguchi, de maker van de Hawaiiaans fusionkeuken, combineert zijn Japanse achtergrond met de liefde voor de meest verse ingrediënten. Hij bewerkt elk culinair detail met zijn creatieve flair, van het bedenken van recepten tot de selectie van de perfect bijpassende wijn en van het juiste porselein tot de ideale muziek ter verbetering van uw culinaire beleving.

Ocean Cay Restaurant


Een overheerlijk menu van verfijnde visgerechten en andere recepten, bereid met meest verse ingrediënten en aangevuld met een prachtige wijnkaart. Dit zijn de magische ingrediënten van de luxe visrestaurant op de MSC Seaside. Voor een echt bijzondere culinaire ervaring, boek dan de Chef's Table!

Butcher's Cut


Dit stijlvolle steakhouse-restaurant serveert de beste steaks uit de hele wereld. Er zijn ook diverse andere heerlijke gerechten beschikbaar vergezeld door een internationaal assortiment van wijnen, bieren en cocktails.

Teppanyaki restaurant by Roy Yamaguchi


Traditie en moderniteit gaan gepaard in dit stijlvolle teppanyaki restaurant. Deze charmante plek biedt heerlijke authentieke Aziatische gerechten, met alleen de meest verse en meest kwaliteitsvolle ingrediënten.

Bistrot La Bohème


This warm, friendly bistro promises French cuisine with true joie de vivre. Enjoy high-quality snacks from cheese and charcuterie to escargots and foie gras. Or for something more substantial, try ribeye steak fries & blue cheese sauce followed by a traditional French dessert. You can even pop in for a convivial, Parisian-style breakfast. Oh oui!

The Biscayne Bay Buffet & Pizzeria


Dit toegewijde familiebuffetrestaurant op dek 16 biedt een verscheidenheid aan populaire, smakelijke en gezonde gerechten waar niet alleen de kinderen van zullen genieten.