BARS & LOUNGES


De keuze uit 19 stijlvolle bars en lounges


Ontdek de stijlvolle bars en lounges aan boord van de MSC Seaview

Venchi 1878 Chocolate Bar and Venchi 1878 Gelato & Crêperie


Ontworpen in samenwerking met chocolademerk Venchi, de “Venchi 1878 Chocolate Bar” en de “Venchi 1878 Gelato & Crêperie”  op de MSC Seaview is een plek om onze meesterwerken van de chocolatiers te bewonderen en te genieten van hun overheerlijke lekkernijen in een open keuken met een elegante omgeving. Een onweerstaanbare ervaring!

Seaside Lounge


Voor een avondje plezier onder vrienden, met een drankje in de hand, is de Seaside Lounge van MSC Seaview the place to be.

Garage Club


Welkom in de Garage Club! Gedurende de dag wordt dit gedeelte speciaal gebruikt door tieners. In de avonden staat de club in teken van muziek en geweldige cocktails.

Haven Lounge


Super cocktails zijn te verkrijgen via de cocktail bar. Een unieke MSC Cocktail, een klassieke cocaktail of een eigen nieuwe idee.

Champagne Bar


Proost op een top vakantie in de Champagne Bar: een sprankelende selectie van champagnes, wijn met bubbels en geweldige selectie zeevruchten.

Sports Bar


Kijk naar de wedstrijd terwijl u ontspant en geniet van een selectie Amerikaanse en interntionale bieren of cocktails. Ontdek de Amerikaanse stijl sports bar.

Panorama Bar


Ontdek de wereld van ijs, cocktails, bieren en frisdranken aan de Ice Cream bar. De plek waar echte Venchi ijs dagelijks vers gemaakt wordt!

Aurea Bar


Voor alle Aurea Experience gasten, duik in de verfrissende buiten Pool Bar menu met een gevarieerd aanbod van margaritas, ijsjes en nog andere dorstlessende drankjes.

Wine Cocktails


In het hart van de specialiteiten restaurants kunt u genieten van een klassieke voorafje, een glas overheerlijke wijn of laat de bartender u verrassen.