MSC Excursies

Ontdek onze excursies

De voordelen van een excursie met ons

Bezoek wat belangrijk is – u zal niets missen 
Kwaliteit - alle tours zijn in samenwerking met gecertifieerde partners
Meertalige expertgidsen – Allemaal zorgvuldig uitgekozen 
No Stress – wij zorgen voor alles 
Veiligheid– de hoogst veiligheid standaards 
Specifieke excursies – voor iedereen 

  Boek nu en bespaar tot 20%

  Maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring

  MSC Cruises biedt een ongelooflijke keuze van excursies samengesteld voor ieder wat wils, waardoor u de vrijheid heeft en het beste kunt halen uit elk moment aan wal.


  Ontdek ons excursieprogramma om de excursies te kiezen waarin u bent geïnteresseerd, om van uw vakantie een onvergetelijke ontdekkingsreis te maken. Reserveringen kunnen worden gemaakt tot 2 dagen vóór de vertrekdatum van de cruise.


  Boek nu


  Klik hier voor de algemene voorwaarden.

  Maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring
  Zoek Reserveringsnummer vinden?

   Gasten kiezen voor MSC Excursies omdat

   Kies voor een MSC Excursie:

   Kwaliteit en waarde

   Ervaar de hoogtepunten van elke bestemming op de zorgvuldig geplande excursies, begeleid door bekwame en gekwalificeerde lokale reisgidsen*.


   Comfort en gemak

   Van transport van en naar het schip, om de bezienswaardigheden te zien, zijn onze rondleidingen ontworpen om uw dag van verkenning zo zorgeloos mogelijk te maken. Selecteer de excursie van uw keuze en laat ons alle details overnemen.


   Gemoedsrust

   Als u een MSC-excursie kiest, kunt u genieten en ontspannen in de wetenschap dat al onze tochten zorgvuldig geselecteerd zijn door partners worden uitgevoerd die de hele dag gemakkelijk contact met uw schip kunnen maken.   *Tours kunnen worden aangeboden in 5 talen (Engels-Duits-Frans-Spaans-Italiaans) en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de gidsen. Tijdens de cruise wordt de definitieve taal bevestigd.

   .Title .Title
   Actief & Avontuur

   Actief & Avontuur

   Ga aan land op zoek naar avontuur! Mogelijkheden voor sport en plezier, van wandelen tot snorkelen, van kayaken tot een jeep avontuur. De actieve keuze. Boek nu onze nieuwste Bike Tour.

   Stads bezichtiging

   Stads bezichtiging

   Ontdek de stad met een georganiseerde tour en zie de lokale omgeving met een comfortabele bus rit. De gemakkelijkste manier om uw bestemming te leren kennen.

   Cultuur en Geschiedenis

   Cultuur en Geschiedenis

   Leer alles over de historie en cultuur van uw bestemming, met bezoekjes aan plekken die u gezien moet hebben. De ideale manier om lokale kennis te vergaren.

   Panorama

   Panorama

   Geniet van uw bestemming in totaal gemak, met een comfortabele busrit die u langs de beste en meest interessante plekken brengt. De ontspannen manier om te ontdekken.

   Voor de hele familie

   Voor de hele familie

   Neem uw kinderen mee op ontdekkings tour, met een speciaal georganiseerd programma voor kinderen. Het perfecte dagje uit voor de familie. Boek uw Family Explorer Club tour

   Natuurschoonheden

   Natuurschoonheden

   Dompel u zelf onder in spektaculaire omgevingen en ontdek de fascinerende flora en fauna van uw bestemming. Uw paspoort tot de wonderen der natuur.

   Iets speciaals

   Iets speciaals

   Geniet van uw interesses in nieuwe plaatsten! Van culinaire tours, georganiseerde shopping trips, tot religieuze bezoeken, er is zoveel te ontdekken en te beleven.

   Zon & Zee

   Zon & Zee

   Verwen u zelf met een dagje pure ontspanning, ga lekker zonnebaden op een prachtig strand, of geniet van adembenemende uitzichten op een boot ritje. Een aanrader voor zon en zee liefhebbers.

   ONTDEK DE WERELD MET UW KINDEREN!

   Articles[0].Title

   ONTDEK DE WERELD MET UW KINDEREN!

   Onze familieexcursies zijn speciaal aangepast aan u en uw kinderen. Tijdens onze excursies ziet u de belangrijkste hoogtepunten van elke bestemming. De meeste excursies vertrekken na 9 uur en duren meestal niet langer dan 3 of 4 uur. De rondleidingen worden vergezeld door een medewerker van MSC Mini en Juniors Club en worden aangeboden tegen een ongekende familievriendelijke prijs.
   Als u als ouders op reis wenst te gaan zonder de kinderen, bieden we een gratis kinderopvangdienst aan boord. Terwijl u nieuwe ontdekkingen doet in een land, zullen uw kinderen nieuwe vrienden aan boord maken. De service is beschikbaar voor kinderen van 3 tot 11 jaar.
      
   Kom eens op bezoek bij de Excursiebalie of de Mini Club om meer te weten te komen over ons Familieexcursies en kinderopvang.

   EXCURSIES OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

   Articles[0].Title

   Groots door de Natuur, Uniek door ons

   Ontdek alle beschikbare excursies op onze nieuwe en exclusieve Bahamaanse bestemming: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
   Ervaar een unieke beleving op een authentiek Caribisch eiland, terwijl u uzelf verbindt met de natuurlijke wereld, de warmte van de Bahamaanse geest voelt en u onderdompelt in een milieuvriendelijke omgeving.