MSC PARTNERS

Wij werken wereldwijd samen met leidende merken

Chef Roy Yamaguchi
Bekroonde culinaire pionier chef-kok Roy Yamaguchi, beroemd om zijn visionaire Pan-Azië keuken, deelt zijn inspiratie en smaken met gasten in drie locaties op MSC Seaside en MSC Seaview.
Jean Philippe Maury
Jean-Philippe Maury, de chocolatier die in Frankrijk de beste chef-kok op het gebied van gebak is, biedt zijn prachtige creaties aan voor gasten op MSC Meraviglia en MSC Bellissima. Alle lekkernijen zijn vers aan boord.
Jereme Leung
De Chinese chef-kok Jereme Leung is een pionier in de oosterse fusionkeuken die hedendaagse creaties uit traditionele Chinese provinciale klassiekers tovert. U kunt genieten van zijn delicatessen op MSC Splendida.
Ramón Freixa
De Spaanse chef-kok Ramón Freixa, bekroond met 2 Michelin-sterren, bracht zijn bekroonde keuken in januari 2017 naar MSC en vermaakt gasten met verrassingen, waarbij elk gerecht een geheime geschiedenis onthult. Ontdek meer >
Venchi
MSC's samenwerking met de Italiaanse chocolatier Venchi brengt onze gasten voortreffelijk ijs van 100% natuurlijke ingrediënten. MSC Seaside heeft zelfs een eigen chocoladefabriek met volledige glazen wand.
Lego
MSC Cruises en LEGO® zijn een samenwerking aan gegaan om speelgebieden te creëren op onze cruiseschepen. Kinderen van 3 tot 11 jaar ontwerpen met LEGO® blokken in onze Mini & Junior Clubs. Ontdek meer >
Chicco
MSC en Chicco, zijn een samenwerking aangegaan om de spelervaring aan boord te creëren en geïntegreerde ondersteuning voor babyverzorging voor gezinnen met kinderen jonger dan drie jaar. Ontdek meer >
Technogym
Dankzij deze samenwerking kunnen fitnessliefhebbers trainen met een panoramisch uitzicht op zee en genieten van alle voordelen van de fitnessapparatuur, fitnessprogramma's en de app.
Dorelan
De samenwerking van MSC met Dorelan dat al lang bekend staat om bedden, matrassen en kussens van topkwaliteit, biedt u exclusief comfort en een diep herstellende rust. Ontdek meer >

Art & Design


Elegantie, innovatie, creativiteit en een gepassioneerde zoektocht naar uitmuntendheid zijn synoniemen van MSC Cruises, van de veelgeprezen ontwerpen van onze schepen tot de kunstwerken die aan boord worden tentoongesteld.

Swarovski

MSC's samenwerking met Swarovski - wereldleider in kristalheldere creativiteit - verrijkt elk aspect van het leven aan boord, van onze prachtige, kenmerkende trappen tot boetiekwinkels en creatieve activiteiten.

Reizen per vliegtuig


Als u een Fly & Cruise-pakket boekt, profiteert u van naadloze verbindingen van luchthaven naar de haven dankzij onze beste luchtvaartmaatschappijen.

Air France
MSC Cruises heeft een overeenkomst gesloten met Air France-KLM, de toonaangevende Europese luchtvaartgroep voor internationaal verkeer, die MSC-gasten uitzonderlijk flexibele, exclusieve Fly & Cruise-vakantiepakketten biedt.
Etihad Airways
Etihad, de luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, is sinds 2016 partner van MSC en biedt uitzonderlijke winter-Fly & Cruise-pakketten aan naar het prachtige Abu Dhabi, Dubai en Oman.
Emirates
MSC Cruises biedt gasten uitstekende Fly & Cruise-pakketten via haar samenwerking met Emirates, verkozen tot de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld en de beste Economy class in 2017.
Samsung
Wereldwijde technologieleider Samsung is sinds 2016 partner van MSC Cruises en biedt digitale oplossingen op elk gebied van onze nieuwe slimme cruiseschepen, van entertainment tot medische apparatuur. Ontdek meer >
Les Roches
MSC werkt sinds 2016 samen met de wereldklasse Les Roches Hotel Management school, neemt kandidaten op van veel van de schoolcampussen en promoot de kennis van cruisebranche bij hospitality professionals.
École Hôtelière de Lausanne
Gerenommeerd als de beste hotelmanagementschool ter wereld, is MSC sinds 2015 partner van de École Hôtelière en ondersteunt het met stages, werving en sponsoring.
Italian Merchant Marine Academy
De Accademia Italiana della Marina Mercantile in Ligurië is sinds 2017 een MSC-partner en zorgt ervoor dat bemanningsleden kunnen profiteren van de standaardtraining en professionele ontwikkeling van vóór de inscheping.
AIDP
De Italiaanse Vereniging voor Personeelsmanagement, sinds 2017 MSC-partner, is de Italiaanse beroepsvereniging voor het bevorderen van normen in individuele, bedrijfsrelaties en persoonlijke ontwikkeling.