MSC FOR ABF

Samen met u: onderwijs en hoop brengen aan duizenden kinderen
Samen met u: onderwijs en hoop brengen aan duizenden kinderen

In december 2017 lanceerde MSC een nieuwe samenwerking ter ondersteuning van een aantal van de meest achtergestelde gemeenschappen in Haïti, een van de armste landen ter wereld.
Onze partner is de Andrea Bocelli Foundation (ABF), opgericht door Andrea Bocelli, wereldwijd geprezen als een van de grootste exponenten van de Italiaanse vocale traditie.


MSC zal de gezondheids- en onderwijsprojecten van ABF in Haïti ondersteunen door fondsen in te zamelen aan boord van de MSC Seaside en MSC Divina. Het initiatief is gekoppeld aan ABF's nieuwe wereldwijde fondsenwervingscampagne "WITH YOU", begeleid door het beroemde lied "Con te partirò", een perfecte combinatie met MSC.

ABF IN HAITI

Articles[0].Title

Het werk van ABF in Haiti

Haïti is een van de armste landen ter wereld en staat voor uitzonderlijke uitdagingen:
Er is weinig infrastructuur - riolering, water en elektriciteit. De weinige ziekenhuizen verkeren in slechte staat. 56% van de mensen lijden aan ondervoeding en 1 op 3 kinderen sterft aan deze ziekte of een geneeslijke ziekte voordat ze 5 zijn. De helft van de kinderen in Haïti gaat niet naar school en de gemiddelde levensverwachting is niet hoger dan 55.

De Andrea Bocelli Foundation pakt deze problemen aan op een systematische wijze. Het heeft al indrukwekkende resultaten geboekt in zes jaar:

  • 5 scholen zijn gebouwd in 5 van de meest gemarginaliseerde en afgelegen gemeenschappen
  • 2.550 studenten zijn in staat gesteld naar school te gaan
  • 8.049 mensen ontvangen reguliere gezondheidszorg van de ABF Mobile Clinic
  • 1 multifunctionele gemeenschapscentrum is gevestigd in de sloppenwijk Cité Soleil
  • 400.000 krottenwijkbewoners worden dagelijks bijgestaan

MSC ondersteunt deze geïntegreerde programma's gericht op gezondheid, onderwijs en empowerment, met speciale aandacht voor het cruciale werk van het ABF Mobile Clinic-project. Dit hulpprogramma voor gezondheidszorg en preventie biedt meer dan

8.000 mensen per jaar in de 5 armste en meest afgelegen gebieden van het land, met medische consulten, behandelingen, vaccins en training.


Een fondsenwervingscampagne aan boord van de MSC Seaside en MSC Divina zal de gasten vragen om een ​​bijdrage te leveren, met de nadruk dat zelfs een kleine donatie een groot verschil kan maken.

Het werk van ABF in Haiti

Articles[0].Title

Mensen en gemeenschappen in staat stellen

 
Het bouwen van scholen als centrum van de gemeenschap om een veilige omgeving te creëren waarin jongens en meisjes het best mogelijke onderwijs krijgen.
 
Steun gemeenschappen die de ontwikkeling, de voortgang en de effecten van het project volgen om het onderwijs en de groei van de gemeenschap te blijven verbeteren.
 
Betrokkenheid van de gemeenschap bij schoolmanagement om de verantwoordelijkheid van de hele gemeenschap voor de opvoeding van hun kinderen te vergroten.
 
Zorg voor helder water, voedsel en verlichting aan scholen om de kloof van de basisbehoeften te verkleinen.
 
Zorg voor schoon water, agrarische vaardigheden, microlening en steun aan ouders als een stimulans om een betere levensstandaard te handhaven en hen de mogelijkheid te bieden naar school te gaan.
 
Gezinnen verlichting geven zodat kinderen hun opleiding thuis kunnen voltooien.
 
Onderwijs geven betekent mensen in staat stellen hun volledige potentie te realiseren en hun beste levensverhaal te schrijven.

WAT KUNT U DOEN?

De kracht van samen

Samen geven, aansluiten bij MSC bij het ondersteunen van ABF's levensveranderende werk, zelfs een kleine donatie maakt een groot verschil.

$ 2 brengt een kind medische consulten, behandelingen, vaccins en gezondheidseducatie voor twee weken.

Stelt u voor dat elke gast op de MSC Seaside en MSC Divina $ 3 doneert. Dat is minder dan een koffie in New York!


Stelt u nu een voor dat dit wordt uitgebreid naar elke MSC-gast en elke bezoeker van deze site! Omdat u nu een verschil kunt maken:

  

Voor donaties van Verenigde Staten: SMS ABF naar 20222 om $ 10 te doneren


Voor internationale donaties: ga naar donate.andreabocellifoundation.org

  

Elke gedoneerde dollar en euro gaat volledig en rechtstreeks naar ABF.

Verspreid uw glimlach van hier naar Haïti!

De kracht van samen

Mobiele kliniek

Bouwen aan een gezonde basis voor de toekomst

Wat we ook doen, goede gezondheid betekent dat we ons het beste kunnen geven.
   
Een goede opleiding is niet alleen afhankelijk van de gezondheid van de studenten, maar ook van die van hun leraren, gezinnen en gemeenschappen.
 
De unieke geïntegreerde benadering van ABF ondersteunt dit met het gratis doorlopende hulpprogramma voor gezondheidszorg en preventie van de mobiele kliniek.

Elke drie maanden bezoekt een team van artsen en verpleegkundigen de gemeenschappen van elk van de 5 scholen van de ABF in de armste en meest afgelegen gebieden van het land gedurende een periode van 3 tot 5 dagen, met levensreddende medische zorg en medicijnen, vaccinaties, screening, counseling en gezondheidseducatie.

   

De mobiele kliniek verzorgt in totaal 2.849 schoolkinderen van 2 tot 24 en 6.000 directe begunstigden, inclusief het gezin van de leerlingen en het schoolpersoneel, plus nog eens 16.075 indirecte begunstigden in de omliggende gemeenschappen, goed voor een totaal van 24.925 mensen.

   

De gezondheidszorg transformeren doen we samen met u!