Nieuws

Gasten die reizen naar Genua, Italië - Update

22/08/2018

Update in verband met het tragische instorten van de Morandi-brug die plaatsvond op 14 augustus in Genua, Italië.


Na een ongelukkig verkeersongeval dat zich op 14 augustus in Genua heeft voorgedaan, wordt verwacht dat het verkeer in het gebied gedurende enkele maanden ernstig verstoord zal worden. Hierdoor kunnen gasten vertragingen oplopen wanneer ze naar Genua reizen.


Gasten die op eigen gelegenheid naar Genua (auto, trein of vliegtuig) reizen, worden verzocht de verkeerssituatie te controleren en hun reis dienovereenkomstig te organiseren. Hoewel het niet nodig is om eerder aan te komen bij de cruiseterminal dan vermeld op het e-ticket, moet er, afhankelijk van de verkeerssituatie, extra reistijd in rekening worden gebracht om de haven van Genua te bereiken.


via de weg naar Genua :

- Controleer de verkeerssituatie in de regio en pas de reistijd dienovereenkomstig aan met de auto.

- Stem via radio af op 103,3 MHz FM – RAI Iso Radio om de laatste updates te volgen in het Engels of via de volgende website : www.autostrade.it.

- Volg nauwgezet tijdelijke wegomleidingen en/of tijdelijke verkeersborden op die u kunnen doen afwijken van uw geplande traject.


Aankomst per vliegtuig :

- Gasten die hun eigen transfers vanaf de luchthaven hebben geboekt, worden verzocht om contact op te nemen met het bedrijf om de transfers te regelen, aangezien deze de tijden kunnen wijzigen.

- Voor gasten met een cruise-arrangement inclusief vluchten, verzorgt MSC Cruises de luchthaventransfers zoals gepland.


Aankomst per trein :

- Neem contact op met de spoorwegmaatschappij die het ticket uitgeeft om het traject en de tijdstippen te verifiëren.

- Als alternatief kunnen de Italiaanse treintijden hier worden gevonden: http://www.rfi.it/rfi/NOTIZIE-E-DOCUMENTI/NEWS-Infomobilit%C3%A0 

- Een gratis nummer is beschikbaar: Trenitalia 800 892021


Handige telefoonnummers en informatie over de regio Genua zijn te vinden op de volgende website: http://www.comune.genova.it/content/link-e-numeri-utili-caso-di-emergenza-o-approfondimenti-informativi


Hoewel het iets langer kan duren om Genua te bereiken, zou er geen impact mogen zijn op onze scheepvaartactiviteiten, en onze cruises zullen volgens geplande planning plaatsvinden. Ook zullen er excursies in of rond Genua plaatsvinden zoals gepland.


Alle gronddiensten van MSC Cruises voor in- en ontscheping in Genua worden zoals gepland geleverd, en de timing voor transfers, vluchten of inchecken in de haven zal naar verwachting niet worden beïnvloed.


Als de bovenstaande richtlijnen niet al uw vragen hebben beantwoord, neem dan contact op met ons contactcentrum.


MSC Cruises